2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč si veze tři body z Komárova


Branky


20

Komárov pouze korigoval výhru Melče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melč vedla o dvě branky

Melč vletěla na soupeře jako uragán. V 9. minutě nakopl do šestnáctky balón Kuča, míč se dostal až k Chrenovi, který se štěstím přehodil brankáře Pelce – 0:1. Po dvaceti minutách dlouhý nákop Binara uklidil bodlem k tyči opět Chreno – 0:2. O sedm minut později po odraženém balónu vydláždil Martínek uličku pro Chrena, který píchl balón kolem brankáře do sítě – 0:3. Hned v zápětí byl vyloučen domácí Novák a hosté ještě několikrát mohli skóre navýšit. Své tutovky zahodil Chreno. Prda orazítkoval břevno, Skopalík těsně minul komárovskou branku, neujala se ani střela Ladnera. Postupně, ale Komárov začal nabírat dech a v 37. minutě vběhl Thomas do šestnáctky a s přispěním teče hostujícího obránce snížil na 1:3. 

Komárov pouze snížil

Ve druhém poločase už byl Komárov jasně lepší. Hodně ostřeloval domácí branku Thomas. Hru hodně oživil příchod Pusche, který připravoval domácím šance. Další šanci spálil Surový, který orazítkoval hostující břevno. Na rozdíl od jediného gólu se dostal Komárov dvanáct minut před koncem, když Thomas zprava prostřelil hostujícího brankáře – 2:3. V závěrečném tlaku se ještě Komárov dostal do šancí prostřednictvím Chovance, který z pětky nepochopitelně minul branku. Thomas také zblízka nezamířil mezi tři tyče, a když se neujala ani šance Surového, mohli hosté začít slavit tři body.

 

Komárov příští týden jede do Vávrovic. Melč přívítá na svém hřišti Závadu.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Je to pořád dokola, abychom začali hrát musíme dostat dva až tři góly. Poté se nechal zbytečně vyloučit Honza Novák, a paradoxně v deseti jsme byli lepší, než v jedenácti. Do poločasu se nám podařilo snížit a ve druhé půli jsem věřil, že jsme schopni vyrovnat, a podle toho také vypadala hra. Soupeře jsme válcovali a pak nám pomohlo vyloučení jejich hráče. Bohužel tentokrát se k nám štěstí nepřiklonilo a podle mě by byl bod zasloužený pro oba. Chtěl bych se vyjádřit k hostujícím fanouškům. Nedivte se, že když jste celý zápas drzí a sprostí, že Vám chce dát někdo přes prsty. Musím pochválit, že kluci i za stavu 0:3 zabojovali a chtěli vyhrát. Odměnou jim pak byl po konci zápasu potlesk diváků.

TJ Sokol Melč
Michal Martínek (kapitán): Bída, hnus a zmar. Před zápasem jsme si řekli, že na soupeře vlítneme a rozhodneme v prvním poločase. To se nám částečně do stavu 3:0 dařilo. V momentě, když šli domácí do deseti, bylo vše proti nám a nebyli bychom to my, abychom si zápas nezkomplikovali. Komárov si za druhou půli určitě zasloužil bod. Chtěl bych vyzdvihnout jejich útočníka Thomase, který hrál výborně.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] (79. P. Lyko [-] ) , M. Šubert [-] (71. D. Kubala [-] ) - J. Novák [-] , V. Chovanec [-] - D. Thomas [-] , P. Rychtar [-] (75. T. Kyjovský [-] ) , D. Solný [-] , J. Srubek [-] , T. Kreisel [-] , J. Matoušek [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - P. Skopalík [-] , P. Prda [-] (65. O. Wáleczek [-] ) , J. Vlček [-] (81. D. Matějek [-] ) , M. Martínek [-] , D. Ladner [-] (80. T. Švihálek [-] ) , P. Kuča [-] , P. Binar [-] , O. Chreno [-] , P. Hora [-] , J. Gašparik [-]

ŽK: 24. J. Novák - 22. P. Kuča , 28. P. Prda , 37. P. Skopalík , 45. P. Hora . ČK: 28. J. Novák - 67. P. Kuča .
Hráči zápasu: D. Thomas , J. Srubek - O. Chreno .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KANIA Jaroslav, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Markéta Binarová
Tip experta: výhra hostů

Melč jede na vítězné vlně a toto potvrdí v Komárově.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Melč minulé kolo překvapil, určitě bude chtít navázat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Komárov je doma silný a o gól uspěje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů