2:3
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vezou tři body z Těškovic


Branky


20

Jakartovice zaskočily Těškovice a odvezly si domů na druhou stranu okresu plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice dohnaly dvoubrankovou ztrátu

Těškovice posilněné výhrou ve Stěbořicích hostily Jakartovice, které nastoupily do zápasu v brance s hráčem z pole Šimonem. Domácí začali náporem, když po třech minutách si naběhl na rohový kop Jakuba Krayzla naběhl Illík, ale jeho hlavička skončila na břevně. Neujaly se ani střely Juchelky a Matěje Krayzla, které jen těsně minuly tyčku. A potom přišel zákonitý trest, když si dlouhý nákop Pluschka zpracoval Sváček a z otočky poslal míč kolem brankáře – 0:1. Aby toho nebylo málo tak za tři minuty našel za šestnáctkou odražený balon Hlaváč a uklidil ho do sítě – 0:2. Těškovice zareagovaly až ve 33. minutě, když přímý kop Vladimíra Šenka lehce tečuje do branky Rek – 1:2. O minutu později zahrával další přímý kop Brož. Míč se po závaru v pokutovém území a chybě brankáře Šimona dostal k Matějovi Krayzlovi, který vyrovnal střelou do prázdné kasy – 2:2. Do konce poločasu se už nic nepřihodilo. 

Jakartovice rozhodly v závěru

Začátek druhého poločasu se nesl bojem ve středu hřiště. Teprve dvacet minut před koncem minula křížná střela domácího Kupky branku Jakartovic. V 74. minutě skončila bomba z kopačky Brože na tyči hostující klece. V 83. minutě pumelice těškovického Brože jen těsně skončila nad břevnem. Pět minut před koncem přišel pro domácí šok, když rychlý brejk Dominika zatočil do brány nechytatelně Mička – 2:3. Domácí pak v závěrečném tlaku vytěžili po dlouhém autu Strojila  a hlavičce Hozy jen břevno. Ve zbytku utkání už Jakartovice tři šťastné body dokázaly udržet. 

 

Těškovice jedou příští týden do Dolních Životic. Jakartovice budou hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Nevyužili jsme v úvodu utkání tři jasné gólové šance a přišel tak trest hostů v podobě vedení 0:2. Naštěstí se nám do poločasu podařilo vyrovnat. Bohužel po přestávce jsme se již nedostali do herního tempa a začali JEN nakopávat míče, což ke vstřelení branky nevedlo. Naopak jsme v závěru zbytečně inkasovali, což byla škoda, protože utkání by slušela remíza.

FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér): Prvních deset minut nás domácí točili. Pak jsme je zaskočili dvěma brankami. Oni srovnali během minuty a poločas se dohrál. Druhá půle začal klidněji, a teprve kolem 70. minuty nás domácí zatlačili. My ale v závěru vstřelili rozhodující gól a tři body jsme už ubránili.Jsem za tyto tři body rád. Výborný zápas odehrála obrana. Máme 10 bodů a máme i lepší pozici.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - T. Rek [-] (87. M. Hoza [-] ) , D. Juchelka [-] (64. V. Binar [-] ) , M. Krayzel [-] , P. Kupka [-] , V. Šenk [-] , O. Strojil [-] , D. Illík [-] , J. Šenk [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-]

FK Jakartovice
O. Šimon [-] - M. Poštulka [-] , P. Heinzke [-] , D. Pekárek [-] , F. Havlíček [-] (87. R. Holub [-] ) , M. Sváček [-] , J. Hlaváč [-] (89. L. Martinka [-] ) , D. Filip [-] , R. Mička [-] , K. Török [-] , M. Pluschke [-]

Hráči zápasu: P. Heinzke , D. Pekárek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - HRUBÝ Heinz, PHILIPP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Markéta Binarová
Tip experta: výhra domácích

Těškovice minulé kolo porazily favorizované Stěbořice a doma tento zisk potvrdí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

domácí na svém malém hřišti uspějí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích