Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice otočily ve druhé půli


20

Vávrovice o výhře rozhodly v poslední minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina vedla o dvě branky

Dnes se na štítinském hřišti utkali sousedé v tabulce. Předpokládal se vyrovnaný zápas. Těsně před utkáním počítal domácí trenér nečekané zdravotní ztráty. Vypadli mu hned tři muži ze základu a byla to ztráta pro tým velká. Sice jsme měli skvělý vstup do zápasu, když v deváte minutě na levé straně posadil Tomáško kličkami svého soupeře na zadek přenechal Vitáskovi centr a Stoklasa propálil vše co mu stálo v cestě - 1:0. Dostali jsme se nepřesnou mezihrou pod tlak. Soupeř byl na míči ale my jsme přidali druhý gól. Opět to byl Stoklasa. Vyhrál souboj ve středu hřiště. Zakombinoval se Škrochem a nedal Tesařovi v bráně šanci - 2:0. Minutu na to chytil štítinský Vitásek střelu Mruska do pravé "šibenice".

Vávrovice zápas otočily

Iniciativa soupeře se zvětšovala a gól visel ve vzduchu z každé akce Vávrovic. Bratři Lichovníkové si z našich obránců udělali tréninkové kužele a Jakub započal svůj Hattrick.-2:1. Za deset minut vykopával v obranné pozici krkolomě z brankové čáry Vojtěch Watzlavik. Našim se vůbec nedařilo podržet míč. Jen odkopávali nebo nepřesně přihrávali. Druhá střela Mruska končí těsně vedle tyče. Sporadicky se dostáváme k bráně. Po dlouhé době kopeme rohový kop, Stoklasovu hlavičku obránci odvrátili a Hřivnáč dorážku vysoko přestřelil. Už po několikáte jsme vlevo zazmatkovali, soupeř se dostal k centru aby Lichovník metr před bránou v důrazném souboji srovnal stav -2:2. Když posledních deset minut hrajeme v oslabení pro vyloučení Hřivnáče za nasbírané žluté karty je patrné, že se o remízu budeme strachovat. Při naskočení 90. minuty se povedl Vávrovicím ťukes na jejímž konci Jakub Lichovník tváři v tvář Vitáskovi nedal žádnou šanci - 2:3!!! 

 

Příští kolo jede Štítina do Vřesiny. Vávrovice přivítají Komárov.

 

zdroj:     http://www.stitinafotbal.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Skončila nám dlouhá série neporazitelnosti trvající od listopadu. Každá jednou skončí, ale nemusela takovým způsobem. Soupeř si však výhru zaslouží - upřímně, byl dnes lepší.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): I když nám začátek nevyšel a my prohrávali o dvě branky, věřil jsem, že to otočíme, protože jsme byli lepším týmem skoro po celý zápas. Dneska musím všechny pochválit.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - J. Krumpholz [-] (59. P. Hřivnáč [-] ) , P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , F. Graf [-] , P. Škroch [-] , V. Watzlavik [-] (65. L. Postulka [-] ) , V. Tomáško [-] , P. Kunczik [-] (81. T. Halška [-] ) , T. Lehnert [-] , J. Gattnar [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Chryczyk [-] (65. Š. Kuzník [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] (81. M. Schoppik [-] ) , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 67. P. Hřivnáč . ČK: 83. P. Hřivnáč .
Hráči zápasu: P. Stoklasa - J. Lichovník .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - NEDĚLA Martin, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Markéta Binarová
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy mají letos formu. Rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Těžký tip. Určitě bude bojovný fotbal se spoustou střel, zakončený remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

domácí jsou na svém půdě silní a uspějí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích