Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2020 17:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávaném zápase Březová vyhrála v Kylešovicích


Branky


20

Kylešovice se sice dostaly do vedení, ale Březová čtyřmi góly zápas otočila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březová otočila vývoj utkání

V pondělním svátečním podvečeru přivítaly Kylešovice v deštivém počasí na své umělé trávě mužstvo z Březové. Po pěti minutách zápasu se v šestnáctce objevil domácí Sedláček, ale mířil vedle. V 8. minutě se už Kylešovice radovaly z gólu, když se odražený balón dostal ke Kuklovi, který z hranice pokutového území propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Březová ale velmi rychle vyrovnala, když se po rohovém kopu a nedůrazném odkopu domácí obrany dostal míč ke kapitánu Šustkovi, který zpoza šestnáctky vyrovnal - 1:1. Po čtvrt hodině hry mohl vrátit Kylešovicím vedení Rampáček, ale brankář Hromada ho vychytal. Ve 27. minutě zahrávala Březová opět rohový kop, míč se dostal k Lodňánkovi, jehož střelu brankář Dihel vyrazil a Buda míč doklepl do prázdné klece - 1:2. O pět minut později si na přihrávku Budy naběhl Kopýtko a nekompromisně zavěsil - 1:3. Zbytek poločasu už se dohrál bez šancí.

Březová výhru pojistila

Ve druhém poločase začaly aktivněji Kylešovice a v 52. minutě se po faulu na Sedláčka pískala penalta, kterou ale Fruncek poslal vysoko nad hostující branku. V dalším průběhu hry se hra přelávala z jedné strany na druhou a obě družiny si vypracovaly nějaké příležitosti. Za domácí to byli neuspěšní postupně Vavrečka, Fruncek, Dočkal a Rampáček. Za hosty zahodili příležitosti Jakub Šuhajík, Lodňánek a Buda. Definitivní klid vnesl do hostujících řad deset minut před koncem po samostatném úniku Martin Šuhajík - 1:4. V poslední desetiminutovce si hosté tři body pohlídali.

 

Kylešovice jedou příští zápas do Stěbořic. Březová bude hostit Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Zápas se rozhodoval v prvním poločase. Zní to už jako výmluvná fráze, my hrajeme a soupeř dává branky. Jdeme do vedení, ale nedůrazem v obraně hosté otočí skóre, a navíc když na vyrovnání nedáme tutovky, a neproměníme pak ani penaltu, tak katastrofa v podání FK Kylešovice je na světě. To že máme více ze hry, to nám nepomůže a z minimálně remízového zápasu se stane naše prohra.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Nějak jsme to odehráli, dostali jsme brzy gól, ale rychle jsme vyrovnali a pak dali dva rychlé góly a skóre otočili. V prvním poločase nám tam spadlo prakticky všechno do čeho jsme kopli. Ve druhém poločase jsme přežili penaltu a pak se to přelévalo z jedné strany na druhou a my pak pojistili výhru čtvrtou brankou.



Sestavy


FK Kylešovice
T. Dihel [-] - V. Kukla [-] (72. P. Kozelek [-] ) , V. Dočkal [-] , V. Černohorský [-] , M. Vavrečka [-] , M. Sedláček [-] (68. D. Škulavík [-] ) , M. Holčapek [-] , J. Fruncek [-] , T. Felkel [-] (61. D. Slivka [-] ) , J. Vocetka [-] , M. Rampáček [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - J. Buranyč [-] , D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (79. R. Lichovník [-] ) , Š. Buda [-] , D. Kopytko [-] (72. V. Drašák [-] ) , O. Lodňánek [-] (75. O. Schustek [-] ) , J. Kříž [-] (87. J. Kostera [-] )

ŽK: 88. D. Škulavík - 41. P. Křenek , 69. Š. Buda , 87. J. Buranyč .
Hráči zápasu: M. Rampáček - Š. Buda , M. Šustek .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - GANČAŘ Jakub, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Markéta Binarová
Tip experta: remíza

Kylešovicím se letos moc nedaří, ale myslím si, že tady poprvé urvou jeden bod, takže tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Po shlédnutí tabulky nejde dát jiný typ. Březová si jede pro jasnou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Domácí měli skvělou hru, ale již jejich jistota opadne po vstřelení gólů. Naopak hosté potrápili mnohem lepší týmy- tudíž nyní vyhrají o gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů