0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vyhrála v Litultovicích


Branky


60. M. Harasim , 69. F. Graf
19

Štítina porazila Litultovice o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Po minulém kole byl nucen hostující trenér Maisel z důvodů zdravotních absencí udělat dvě změny v sestavě, plus přidal nějaké kosmetické změny na postech a vyplatilo se......Ale po pořádku. Úvod zápasu se rozjel ve svižném tempu, hra měla spád, útoky se střídaly na obě strany.U hostů připravil šanci Marek Vitásek pro mladšího Watzlawika, ten dobře mířil do kisny, avšak kdosi z domácích dva metry před bránou zastoupil svého gólmana a odkopl míč do bezpečí. V zápětí tvrdě pálil na druhé straně po autu Doležela Tengler - Vitásek byl pozorný. Dále za zmínku stojí, darovaný přímy kop pro domácí. Zahrávaný z příjemné vzdálenosti cca 19 metrů ve středu hřiště. Hass však přímý kop zpackal. První půli ukončil Harasim, střelou sice z třiceti metrové vzdálenosti, ale k druhé tyči, než se nacházel Böhm. Míč těsně minul bránu.

 

 

Štítina dala dvě branky

V úvodu druhého dějství, místo aby sudí odpískal hru domácích na zemi uvnitř hostujícího pokutového území, nechal je zakončit a hosté jsme měli pifku, že střela směřovala k dobře postavenému Vitáskovi. Po hodině otevřela Štítina skóre. Na centr zleva naběhl Harasim a hlavou, takovým lobem překonal vystoupivšího, vzrůstem menšího Böhma - 0:1. Tatranu taky vyšlo střídání. Čerstvý Graf hrající sotva deset minut využil rozestoupené domácí obrany. Po kličce stoperovi se prodral středem před gólmana a s přehledem zvýšil skóre - 0:2. Snížit dvougólovou strátu mohl v závěru mladičký litultovický Hopp, ale zpětnou přihrávku v dobré pozici nevyužil. Poslední slovo si vzal Postulka. Po jeho ložence a střele už zvedali kluci na střídačce ruce nad hlavu, aby nakonec míč zatřepal se zadnější záchytnou sítí za bránou.

 

Litultovice zamíří příští kolo do Vávrovic. Štítina bude hostit Komárov.

 

Zdroj: http://www.stitinafotbal.cz/

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Jan Tengler (kapitán): Bohužel jsme byli dneska bezzubí a kromě pár výjimek jsme si nedokázali vytvořit šance. Fotbal pro diváka neatraktivní. Moc upřímně nevím, co dál bych napsal.

TJ Tatran Štítina
Klubový web: Na domácích bylo vidět, že jim chybí ke konci fyzická kondice a cloumala jimi frustrace z další bodové ztráty. Odsud jsme dlouhé roky žádné body nepřivezli, avšak dnes jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - Š. Šťavík [-] , O. Haas [-] , L. Hlub [-] (70. M. Hopp [-] ) , J. Tengler [-] , D. Lebeda [-] (52. O. Adamčík [-] ) , P. Fiala [-] , O. Doležel [-] , M. Šeuer [-] , O. Beníšek [-] (61. S. Konečný [-] ) , T. Bartoš [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Škroch [-] (58. F. Graf [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Krumpholz [-] (75. P. Hřivnáč [-] ) , V. Watzlavik [-] (89. V. Tomáško [-] ) , M. Harasim [-] , P. Stoklasa [-] (72. L. Postulka [-] ) , P. Kunczik [-] , T. Lehnert [-] , D. Watzlavik [-] , J. Gattnar [-]

ŽK: 50. O. Beníšek , 88. M. Šeuer - 31. J. Krumpholz , 67. J. Gattnar , 80. M. Harasim , 88. P. Hřivnáč .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: ŽIDEK Aleš - PRASEK Beno, GANČAŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra domácích

Litultovicim jsme ukradli minulé kolo tři body na jejich půdě, proto si to nemůžou znovu dovolit. Jejich výkon byl velice dobrý a jestli ho zopakuji a promění šance, výhru urvou. Tip 1.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 07:28
výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích