2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby poprvé vyhrála Vřesina


Branky


19

Derby rozhodl pět minut před koncem Vojtěch Kocián.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Derby zápas mezi Píštem a Vřesinou přinesl vypjatý zápas. V první čtvrthodině diktovala tempo zápasu Vřesina. Největší šanci spálil Ondřej Kocián, který mířil po trestném kopu Čecha a přiklepnutí Bočka, těsně vedle tyče domácí branky. Ve 14. minutě se dostal do dobré šance kapitán Boháč. Po čtvrthodině hry se karta obrátila. Do šance se dostávali Patrik Moric a Ivan. Píšť se dokonce dostala po půlhodině hry k pokutovému kopu, ale Ivanovi jej vychytal brankář Lampart. To domácí zabrzdilo a v 35. minutě přímý kop Čecha z půlky hřiště doputoval k Mrázkovi, který ale zamířil pánubohu do oken. Poločas tak dospěl k bezbrankovému stavu.

Vřesina dala o jednu branku víc

Ve 47. minutě přímý kop Čecha přistál u Bočka, který nadvakrát nepokořil Lišku, ale Strakoš už míč do prázdné klece dopravil – 0:1. V 57. minutě standardka Bočka našla na přední tyči Rončku, který sklepl míč na Mrázka, který jej zametl do kasy – 0:2. Píšť však dokázala zápas zdramatizovat. Nejdříve zahodili své šance Patrik Moric s Vlhou, pak domácí prostřídali a nejdříve se zapsal do střelecké listiny po centru Pawlenky Ivan, který napravil penaltové zaváhání – 1:2. Čtvrthodinu před koncem dokonce legenda Píště Návrat skóre vyrovnala – 2:2. Otočit skóre pak mohli Kovář s Žižkou, ale míč do sítě nedostali. Platilo tak pravidlo nedáš, dostaneš, protože tři body zajistil v 85. minutě hostům po přiťuknutí Zavalského dalekonosnou střelou Vojtěch Kocián – 2:3. Ve vypjatém závěru už Vřesina tři body udržela.

 

Píšť příští kolo zajíždí do Březové. Vřesina bude hostit Kylešovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť
Karel Moric (hráč): Bylo to derby se vším všudy. V první desetiminutovce byla Vřesina lepším týmem, poté se hra vyrovnala a dokonce bych řekl, že jsme měli mírnou převahu. Bohužel trošku nás srazila neproměněná penalta ve 30. minutě. Začátek druhého poločasu nám hrubě nevyšel, dostali jsme dva góly. Pak jsme prostřídali a podařilo se nám srovnat a vypadalo to na obrat. Bohužel jsme pět minut před koncem inkasovali dalekonosnou střelou na zadní tyč.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): V zápase jsme byli jednoznačně lepším týmem, který dokázal i přes vyhrocené utkání v derby na venkovní půdě vydolovat tři body. Konečně můžu chodit s hlavou vztyčenou, jak to naši borci zvládli.



Sestavy


TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - P. Moric [-] (61. M. Návrat [-] ) , L. Svoboda [-] (67. P. Žižka [-] ) , O. Vlha [-] , M. Kovář [-] , D. Ivan [-] , K. Moric [-] (60. M. Pawlenka [-] ) , M. Habura [-] , T. Jaroš [-] (85. F. Grabica [-] ) , L. Mrva [-] , T. Kudlík [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Boháč [-] , V. Čech [-] , K. Hofrichter [-] , J. Pagáč [-] , O. Kocián [-] (46. J. Zavalský [-] ) , P. Boček [-] (78. J. Kučera [-] ) , F. Rončka [-] , D. Otáhal [-] , T. Mrázek [-] (72. V. Kocian [-] ) , P. Strakoš [-] (90. M. Pešek [-] )

ŽK: 51. D. Ivan , 85. M. Kovář - 51. M. Boháč , 61. T. Mrázek , 88. V. Kocian .
Hráči zápasu: V. Kocian , J. Lampart .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra hostů

Píšť minulé kolo nedorazila do Vávrovic, takže asi problémy v týmu. Zde to vidím na jasnou výhru hostů. Tip 2.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 07:27
remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích