Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice zaslouženě vyhrály v Komárově


Branky


19

Komárov pouze korigoval náskok Životic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice šly do vedení

V prvním poločase diktovali tempo hry hosté z Dolních Životic. V úvodu však zahrozili domácí, když střela Chovance byla sražena na roh a střelu Thomase vytlačil gólman Otipka mimo tři tyče. Pak už se rodily šance jen na druhé straně. Nejdříve střela Hanáka zamířila těsně mimo brankovou konstrukci. Ve 13. minutě roh Pumra přistál na hlavě Hanáka, který míč poslal těsně vedle. Ve 14. minutě zakončil rychlý brejk Kunc, jen střelou vedle. O dvě minuty později vyprášil Hanák tvrdou střelou rukavice brankáře Pelce. Z jejich tlaku pak vyústila první branka střetnutí, kterou po dravém průniku Duška vsítil skluzem Váleček v 17. minutě zápasu – 0:1. Další góly mohl přidat Kunc, ale jeho střely nemířily do cíleného zařízení. Domácí se dostali ke slovu až ve 34. minutě pronikl do vápna Štindl, ale jeho střela mířila jen do boční tyče. O dvě minuty později zamířil Novák z dvaceti metrů vysoko nad. Zbytek poločasu už se dohrál mezi šestnáctkami.

Životice vedení pojistily

V úvodu druhé půle mohl vyrovnat Thomas, ale jeho prudkou střelu vyrazil brankář Otipka na břevno. Po deseti minutách druhé půle načechral z půlky hřiště míč do vápna Pumr, a po zmatcích v domácí obraně se dostal k míči Váleček, který málem protrhl domácí síť – 0:2. V 58. minutě střela Hanáka zpóza šestnáctky jen o cenimetry minula branku. Komárov mohl snížit v 63. minutě, ale kanonýr Solný špatně seřídil mířidla. V 68. minutě vyslal Hanák do rychlého brejku kapitána Duška, který z boku s přispěním tyče dostal balon do kasy – 0:3. O pět minut později dostal krásný pas za obranu Hanák, ale Pelc vytasil proti jeho nájezdu skvělý zákrok. Hned z následujícího útoku promáchl centr Thomase před prázdnou brankou Chovanec. Deset minut před koncem utkání našel centr Duška Kunce, ale ten neprocedil míč přes brankáře Pelce do sítě. Komárov se pak už  jen zmohl na kosmetickou úpravu výsledku, když pět minut před koncem střetnutí přímý kop Thomase s přispěním teče, skončil v bráně – 1:3. V závěru utkání si Životice výsledek v pohodě pohlídaly.

 

Komárov změří v neděli síly ve Štítině. Dolní Životice budou hostit Melč.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Nastoupili jsme k utkání naprosto laxně po minulém vyhraném zápase jako mistři světa. Soupeř byl v prvním poločase lepší, spálil několik gólovek a vedl naštěstí jen 1:0. Ke konci poločasu jsme soupeře přehrávali, ale z tlaku nic nevytěžili. Ve druhém poločase jsme mysleli, že se nám něco povede. Nastřelili jsme břevno, ale pak soupeř vsítil druhý a třetí gól a víceméně bylo po nás. Pak jsme sice korigovali, ale už bylo pozdě. Soupeř vyhrál zaslouženě a gratulujeme mu ke třem bodům.

FK Dolní Životice
Aleš Otipka (trenér): My jsme byli od začátku lepší, hlavně v prvním poločase, kdy jsme měli několik šancí a jednu jsme proměnili. Ve druhém jsme využili dva brejky a rozhodli jsme. Domácí hrozili hlavně ze standardek, z nichž naštěstí střelili jen jeden gól. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] , M. Šubert [-] - J. Novák [-] , V. Chovanec [-] , J. Srubek [-] - D. Thomas [-] , T. Kreisel [-] , J. Štindl [-] , D. Solný [-] , J. Matoušek [-]

FK Dolní Životice
V. Otipka [-] - F. Elbl [-] , P. Pohaněl [-] , M. Tengler [-] , V. Palyza [-] , J. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , M. Pumr [-] , M. Váleček [-]

ŽK: 27. J. Novák , 33. T. Kreisel - 26. M. Pumr , 30. V. Palyza , 50. J. Tengler , 66. V. Otipka .
Hráči zápasu: M. Tengler , M. Váleček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - PUFFLER Jan, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra domácích

Jasná výhra Komarova, nic jiného nebereme. Tip 1

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 07:25
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích