0:3
(0:0)
55. T. Král
66. P. Čavera (p.)
87. O. Šmalec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 15:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice potvrdily roli favorita


Branky


55. T. Král , 66. P. Čavera (p.) , 87. O. Šmalec (p.)
19

Stěbořice rozhodly o výhře až ve druhém poločase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Závada přívítala v netradičním nedělním čase mužstvo ze Stěbořic. Favorizované Stěbořice obléhaly po celou dobu zápasu obranu Závady jako rytíři středověký hrad. V prvním poločase, ale přímák Pruska vychytal tygřím skokem brankář Krajíček. Ve 20. minutě se dostal ke střele Martin Dietrich, ale jeho pumelice skončila těsně vedle tyčky. Po půl hodině hry napřáhl z dvaceti metrů Josefus a i on mířil mimo tři tyče domácí branky. Stejně se vedlo i Burdovi, který na Krajíčka nevyzrál na konci prvního poločasu. I přes velkou převahu Stěbořic se tak do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Stěbořice daly tři góly

I ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil a hostující družina nadále pevně třímala dirigentskou taktovku ve svých rukou. První trhlina v závadské obraně se objevila v 54. minutě, když z hranice šestnáctky zamířil nechytatelně; k tyči Král – 0:1. O deset minut později navíc domácí hráč fauloval v pokutovém území Pruska a nařízenou penaltu s přehledem proměnil veterán Čavera – 0:2. Tři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího byl sražen ve vápně Král a druhý pokutový kop poslal s přehledem do sítě Šmalec a uzavřel účet utkání – 0:3. Teprve nyní se dostala k zakončení Závada, ale hlavička Robina Vitáska svůj cíl nenašla. Čtvrtou branku mohly přidat i Stěbořice, ale Martin Dietrich svou šanci zazdil.

 

Stěbořice budou hostit Těškovice. Závada jede do Jakartovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Vojtěch Chříbek (hráč): Byl to fotbal na jednu branku. V prvním poločase se nám podařilo hosty ubránit, když se dostali pouze do dvou šancí. Ve druhém poločase už hosté dali tři góly a zápas rozhodli ve svůj prospěch.

TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Drželi jsme devadesát procent času míč. Soupeř se prakticky nedostal za půlku. V prvním poločase se nám nepodařilo procedit míč přes gólmana. Ve druhém jsme už střeleckou smůlu protrhli a zápas třemi góly rozhodli.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - M. Krupa [-] (58. R. Švidrnoch [-] ) , V. Chříbek [-] , J. Lébl [-] (58. M. Kozel [-] ) , M. Štefek [-] , L. Staňo [-] (79. J. Ječmínek [-] ) , P. Petraš [-] (79. A. Fojtík [-] ) , D. Štefek [-] , L. Drahorád [-] , R. Vitásek [-] , O. Gargoš [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , D. Burda [-] , T. Král [-] , M. Dietrich [-] (84. O. Fidler [-] ) , R. Kokošek [-] (69. M. Kokeš [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Paleta [-] , P. Prusek [-] (77. V. Graca [-] ) , P. Čavera [-] , P. Vavrečka [-]

ŽK: 35. P. Petraš - 23. T. Král .
Hráči zápasu: P. Krajíček - O. Šmalec .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - MIGOTA Tomáš, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra hostů

Stručně a jasně dvojka. Tip 2

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 9. 2020 07:24
výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza