4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice porazily Březovou


Branky


19

Těškovice díky střelecké potenci porazily Březovou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedly o dvě branky

Těškovice přívítaly na svém hřišti mužstvo z Březové. Už v 8. minutě si narazil Vladimír Šenk balón s Vavrečkou, ale jeho střelu vyrazil hostující brankář Hromada na rohový kop. Ve 20. minutě se dostal po chybě hostující obrany k míči Vavrečka, který ho zatáhnul po pravé straně a vybídl ke skórování Černého – 1:0. Po půlhodině hry vysunul Illík nabíhajícího Vavrečku, jehož střelu ještě dokázal Hromada vyrazit před sebe, ale dobíhající Strojil míč pohodlně uklidil do sítě – 2:0. Ve 38. minutě se dostával do šance hostujcí René Cihlář, ale jeho pokus včasným vyběhnutím zpacifikoval brankář Roman Lazecký. 

Těškovice výhru pojistily

Začátek druhého poločasu vyšel lépe Březové, když si trestný kop Šustka nešťastně kopačkou srazil balon do kasy brankář Roman Lazecký – 2:1. V 52. minutě skončil přetažený rohový kop na hlavě Illíka, který za pomocí teče dopravil balon do sítě – 3:1. O chvíli později zahrozili hosté, ale hlavička Lodňánka skončila nad brankou. V 58. minutě hlavičku Reka vyrazil hostující gólman na rohový kop. V 63. minutě prodloužil aut Strojila do sítě před vybíhajícím brankářem Hromadou hlavou Vladimír Šenk a stanovil konečnou podobu výsledku – 4:1. V 65. minutě opět gólman Roman Lazecký včasným vyběhnutím zlikvidoval šanci Martina Šuhajíka. O pár okamžiků později trestný kop Šustka skončil nad domácí brankou. Dvacet minut před koncem uktání prošel Strojil po levé straně přes tři obránce, ale jeho průnik zastavil brankář Hromada. V 74. minutě skončil trestný kop z kopačky Vladímíra Šenka jen v náručí brankáře. V poslední čtvrthodině zápasu si už domácí mužstvo výsledek takticky pohlídalo.

 

Těškovice v příštím zápase zajíždějí do Stěbořic. Březová bude hostit Píšť.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané a bojovné utkání z obou stran, ve kterém rozhodl v náš prospěch opět výborný výkon Romana v brance a naše lepší střelecká koncovka.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (hráč): Dneska to bylo špatné, nedařilo se, dělali jsme chyby vzadu, z čehož jsme dostali všechny góly. Oni své šance proměnili, a my ne.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - T. Rek [-] (72. P. Lazecký [-] ) , V. Vavrečka [-] , D. Černý [-] , O. Strojil [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , D. Illík [-] , P. Jedlička [-] (84. D. Sedlák [-] ) , J. Solnický [-] , J. Krayzel [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , Š. Buda [-] (82. O. Schustek [-] ) , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] (52. D. Kopytko [-] ) , R. Cihlář [-] , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (77. R. Lichovník [-] ) , J. Kostera [-]

ŽK: 48. O. Strojil .
Hráči zápasu: R. Lazecký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HENNIG Antonín - BUKOVSKÝ Josef, WYSOGLAD Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra domácích

Zde jsem hodně přemýšlel o remíze, nakonec se přikloním k výhře Těškovic, které jsou doma silné. Tip 1.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 07:23
výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích