Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 15:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice přestřílely Kylešovice


Branky


19

Vávrovice vyhrály o jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vávrovice vedly o jednu branku

Domácí ekipa se dostala do vedení už ve 3. minutě, když Sedláček přebral míč na hranici ofsajdu a z rohu šestnáctky nedal Tesařovi šanci – 1:0. Vávrovice srovnaly hned vzápětí, když dlouhý pas našel Jakuba Lichovníka, který pohodlně skóroval – 1:1. V 8. minutě ale domácí opět vedli, když byl v pokutovém území faulován Sedláček a penaltu v pohodě dostal do sítě Fruncek – 2:1. Odpověď hostů byla opět velmi rychlá, když trestný kop Jana Lichovníka dostal hlavou k zadní tyči Levák – 2:2. Divokou dvacetiminutovku zakončil po přímém kopu vávrovického Jana Lichovníka hlavičkou Schneider – 2:3. Zbytek poločasu se hra uklidnila a hrálo se převážně mezi šestnáctkami obou týmů.

Oba soupeři přidali po gólu

Sedm minut po přestávce vybojoval míč Sedláček, posunul ho na Dočkala, jehož střela vymetla šibenici – 3:3. V 54. minutě mohly Kylešovice otořit skóre, ale Sedláček ve vyložené šanci napálil míč pouze do brankáře Tesaře. Rozhodující branka padla v 65. minutě, když nahrávku Jana Lichovníka poslal k tyči Pchálek a rozhodl o třech bodech pro Vávrovice – 3:4. Vávrovice pak mohly dvakrát vedení pojistit, ale ani Daniel Šenk, ani Kuzník své příležitosti nedokázaly zužitkovat. V poslední čtvrrthodině vrhli domácí všechny své síly do útoku a po dvou rohových kopech Fruncka orazítkoval dvakrát tyč kapitán Patrik Kozelek. V závěru už to byla z domácí strany křeč a hosté si tak dokráčeli pro tři body.

 

Kylešovice jedou příští zápas do Vřesiny. Vávrovice přívítají na domácím trávníku Litultovice.



Ohlasy k zápasu


FK Kylešovice
René Černohorský (vedoucí týmu): Ve velmi pozměněné sestavě vlivem zranění a nemocí jsme začali dobře, jenže na každou branku soupeř ihned reagoval gólem. Taková přetahovaná trvala až do dvacáté minuty, kdy byl stav pro hosty 3:2. Pak se hra uklidnila a hrálo se od šestnáctky po šestnáctku. Když se nám podařilo vyrovnat, hned jsme dostali další branku. Závěr byl v naší režii. Zkusili jsme hru vabank, ale nastřelili jsme pouze dvě tyčky. Je to už několikátý zápas po sobě, co soupeř dává šťastné góly a my podobné situace nedokážeme zužitkovat.

FK NOVA Vávrovice
Zdeněk Richlý (trenér): Byly to nervy jako blázen až do konce zápasu. Jsme rádi, že máme tři body a pro nás to dopadlo velmi dobře.



Sestavy


FK Kylešovice
T. Dihel [-] - M. Vavrečka [-] , V. Dočkal [-] , P. Adamczyk [-] (83. P. Kozelek [-] ) , V. Černohorský [-] (46. J. Hronec [-] ) , M. Sedláček [-] , F. Otipka [-] , J. Fruncek [-] , P. Kozelek [-] , P. Anděl [-] , K. Vlček [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] (30. D. Šenk [-] ) , D. Klein [-] , J. Lichovník [-] , J. Laifert [-] (66. Š. Kuzník [-] ) , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 29. P. Kozelek , 50. M. Vavrečka , 87. V. Dočkal - 46. J. Schneider , 72. D. Šenk .
Hráči zápasu: P. Kozelek - J. Lichovník , O. Levák , J. Lichovník .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - NEDĚLA Martin, PHILIPP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Daniel Solný
Tip experta: výhra hostů

Kylešovice jasný adept na sestup, zde to vidím na jasnou výhru Vávrovic. Tip 2.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 9. 2020 07:21
výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů