1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 14:00

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalná si skvělým výkonem dokráčela pro všechny body


Branky


87. T. Dočkal - 13. P. Blasl , 28. Š. Bigaz , 53. P. Blasl , 64. P. Blasl
10

Kraslice na svém hřišti přivítaly tým ze Skalné. V posledních dvou kolech se Kraslice trápily, svou hru chtěly pozvednout na domácím hřišti, Skalná byla pozitivně naladěná po vítězství v posledním kole, když si na domácím hřišti poradila se Starou Rolí. Před utkáním měli hosté dvoubodový náskok a v případě výhry Kraslic se tak mohli domácí v tabulce před soupeře posunout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skalná od začátku aktivnější

Hosté začali o něco lépe než domácí Kraslice, napadali rozehrávku domácích po celém hřišti a aktivním výkonem znemožnili Kraslickým vytvořit si větší šanci. Jedenáctka hostů skvěle komunikovala a hrozila především po kvalitních nábězích na obou stranách. Za svou aktivitu byla Skalná po právu odměněna, již ve 13. minutě vstřelil první branku utkání Petr Blasl, který využil centru mířícího na zadní tyč a skóre se tak poprvé měnilo. Blasl tím pouze načal svůj střelecký účet. Ve 28. minutě zahrávali hosté přímý kop ze slibné pozice. Střelu dokázal gólman domácích Svoboda skvělým zákrokem vyrazit, míč se však odrazil přímo k mladému Šimonu Bigazovi, který byl pohotový a zvýšil na 2:0. Kraslickým se nedala upřít aktivita a snaha s výsledkem něco udělat, hosté jim však neumožnili vytvořit si větší šanci . Jediné záchvěvy přicházely po nevynucených chybách hráčů Skalné, ti je ale vždy dokázali uhasit, i když to občas muselo být za cenu odkopu do zámezí, či faulu. Žádnou ze standardních situací ale domácí nevyužili a do šaten se šlo za stavu 2:0 pro hosty.

Ve druhé půli se hra vyrovnala

Skalná nevstoupila do druhé půle tak svěže, jako do té první, což Kraslice vycítily a začaly se více tlačit dopředu. I přesto ale skórovali opět hosté. Po rychlé a pohledné kombinaci a přenesení míče na levou stranu hřiště se k balónu dostal Petr Blasl, uklidil ho do branky a v 53. minutě tak přidal svou druhou branku v zápase. Skalná se herně opět zvedla a začala více napadat. V 64. minutě šel důrazně do souboje s posledním domácím hráčem hostující Petr Blasl, získal míč, následně obešel i brankáře a zakončil své hattrickové představení. Hosté vedli již 4:0. Skalná poté prostřídala, na hřiště se dostali všichni náhradníci a bylo cílem především v poklidu dohrát. Posledních dvacet minut byly na míči aktivnější domácí Kraslice, hosté často kazili a z toho pramenilo několik šancí pro domácí. Několikrát se blýskl hostující gólman Križan, nakonec ale přeci jen kapituloval, když domácí využili svou v podstatě poslední šanci v utkání, prosadil se kapitán domácích Tomáš Dočkal. Zápas tak skončil za stavu 1:4 a Skalná odskočila Kraslicím v tabulce, kde je dělí už pět bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Waltr Schwarz (bývalý trenér domácích): Pro mě trochu zklamání, protože jsem byl přesvědčen, že Skalnou porazíme. Hosté překvapili. Začínají pravděpodobně skládat nový tým, kde je několik mladých šikovných hráčů, kteří se vedle těch zkušenějších matadorů mohou i nadále zlepšovat. Naopak my v posledních 2 zápasech nenaplňujeme ta očekávání, která vzhledem ke kvalitě kádru byla na místě. Klukům nešlo upřít snahu, určitě se chtěli porvat o lepší výsledek, bohužel je sráží mnoho chyb v obranné činnosti. Mezi oběma soupeři nebyl tak velký kvalitativní rozdíl v poli jak by snad mohl napovídat výsledek, ale hráči Skalné řešili mnohem lépe a jednodušeji všechny obranné i útočné situace, hráli přímočařeji a hlavně efektivněji zakončovali. Máme za sebou zatím necelou třetině soutěže , ve hře je stále velké množství bodů, takže věřím, že po té vynucené pauze se kluci opět zvednou a ještě zabojují o postup.

FK Skalná
Jan Makovec (hráč, trenér hostů): Po utkání, ze kterého jsme si nakonec zaslouženě odvezli 3 body, jsem hráče pochválil zejména za enormní snahu a bojovnost a v kabině panovala skvělá nálada.



Sestavy


SK Kraslice
M. Svoboda [-] - T. Salva [-] (63. R. Hudák [-] ) , J. Šiman [-] , L. Šereda [-] , P. Hruška [-] , L. Merkl [-] , J. Kurtin [-] , T. Dočkal [-] , T. Procházka [-] , M. Müller [-] , J. Šrámek [-]

FK Skalná
P. Križan [-] - V. Peterka [-] , P. Najman [-] , V. Šmat [-] - J. Cervan [-] (56. J. Jílek [-] ) , P. Mariánus [-] (56. J. Brňák [-] ) , L. Makovec [-] , P. Blasl [-] , Š. Bigaz [-] (68. T. Pěček [-] ) , M. Cverčko [-] - F. Novák [-] (77. K. Irlweg [-] ) -

ŽK: 25. J. Šrámek - 23. V. Peterka .
Hráči zápasu: P. Blasl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra domácích

Zde asi nebudou chtít domácí ztratit body, a pokud se hostům neuzdraví kapitán, který se v posledním zápase zranil, budou to mít těžké. Takže jednička.

Tip: výhra hostů