2:3p.
(0:2)
13. F. Hladík
15. P. Chomát (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:30

6.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov urval bod díky aktivní druhé půli


Branky


56. P. Kalabza , 78. M. Baleš - 13. F. Hladík , 15. P. Chomát (p.)
10

Setkání dvou celků ze spodní části tabulky nabídlo šesté kolo 1.A třídy, Dolní Rychnov vyzval hosty z Merklína, oba týmy po sedmi utkáních šest získaných bodů. Zápas bez divácké podpory byl velice důležitý pro obě mužstva. Jako mírný favorit vstupoval do utkání Merklín, především díky poměrně dobré formě z posledních utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup hostů

Od úvodního hvizdu vlétli Merklínští na domácí hráče z Rychnova a svou aktivitou a kvalitou si vytvořili od prvních minut několik šancí. Odměnou jim byly dvě poměrně rychle vstřelené branky. Ve 13. minutě zahrávali hosté rohový kop a po nacvičeném a precizně zahraném signálu se k míči dostal Filip Hladík, který propálil vše, co mu stálo v cestě a bylo to 1:0. Druhá branka přišla o dvě minuty později. Hosté se stále tlačili dopředu a chtěli přidat další branku. Do vápna domácích se prodral Jakub Menčík a byl faulován, následný pokutový kop s přehledem proměnil náhradní kapitán Petr Chomát a bylo to 2:0 pro hosty. Po gólovém úvodu již příliš akce k vidění nebylo, branka už nepadla, a domácí tak šli do šaten s dvougólovým mankem.

Rychnov zavelel k obratu

Ve druhé půli to byl tým Dolního Rychnova, kdo začal lépe. Domácí vypadali aktivněji a důrazněji než soupeř, který jako by zůstal duchem ještě v kabině. Branka visela ve vzduchu a příliš dlouho se na ni čekat nemuselo. V 56. minutě zahrávali domácí rohový kop, na který si nejvýše naskočil Petr Kalabza a přesnou hlavičkou snížil na rozdíl jedné branky. V 78. minutě přišlo vyrovnání, prosadil se Milan Baleš, který využil nedůrazu hostů v malém vápně a uklidil míč do Merklínské branky. Merklínští částečně ožili a pokusili se přeci jen urvat pro sebe všechny tři body, Jan Vedlich se ocitl ve dvou velice slibných příležitostech, ale ani jednu nedokázal gólově zakončit. O druhém bodu tak musely rozhodnout penalty.

Merklínský gólman čaroval

Penaltový rozstřel dopadl lépe pro Merklínské, které podržel především jejich gólman Skoupý, který chytil hned tři pokusy a postaral se tak o to, že druhý bod si domů odváží Merklín



Ohlasy k zápasu



EP Merklín
Jan Vedlich (hráč hostů): Utkání jsme začali aktivně, celek domácích jsme přehrávali a začali si vytvářet šance. To nám přineslo i ovoce. Druhá půlka už tak pozitivní pro nás nebyla. Vypadalo to, jako by jsme nechali důraz a srdíčko v šatně. Naprostá odevzdanost. Nakonec musíme být rádi za dva body.



Sestavy


SK Dolní Rychnov
P. Furch [-] - P. Vůjtěch [-] , V. Šantora [-] , D. Trojan [-] , J. Dlouhý [-] , L. Dolejší [-] , D. Reismüller [-] , J. Kříž [-] (75. M. Baleš [-] ) , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , I. Valach [-]

EP Merklín
M. Skoupý [-] - P. Mrňka [-] (5. J. Kovalčik [-] ) , J. Menčík [-] , M. Sýkora [-] , M. Matoušek [-] , S. Skořepa [-] , F. Hladík [-] , M. Jonáš [-] , J. Vedlich [-] , P. Hladík [-] , P. Chomát [-]

ŽK: 83. D. Reismüller - 64. M. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Skoupý .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Expert: Martin Křížek
Tip experta: výhra hostů

Očekávám bojovné utkání a myslím si, že by se mohlo štěstí otočit na tým Merklína, který vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů