Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín přehrál Pilu


Branky


12

Souboj Merklína s Pilou znamenal souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky, Pila na tom byla o tři body lépe, i tak do utkání vstupovali hosté jako outsider a domácí plánovali potvrdit roli favorita a bodově se na svého soka dotánout. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli o půli těsné vedení

Merklín vstoupil do utkání skutečně aktivněji. Již po prvních minutách bylo jasné, že budou mít herně navrch a hosté se budou muset soustředit především na obranu. Domácí využívali rychlé přenesení hry a možnosti k brejkům a svižnou akcí si několikrát vypracovali vyložené šance, k brance to však nevedlo. Skóre se poprvé měnilo ve 14. minutě. Přímý kop zahrával Petr Mrňka, který načechral nádherný centr kapitánovi domácích Petru Chomátovi přímo na hlavu, a ten si ve skvělé šanci dokázal poradit a vsítit tak první branku. Merklínští byli nadále aktivnější, na navýšení skóre však recept nenašli. A tak to byli hosté, kdo se zčistajasna dostal k šanci a vyrovnal. A branka to byla opravdu výstavní, ve 40. minutě vyslal útočník Tomáš Verzich střelu, která zaplula nechytatelným způsobem do šibenice. Skóre bylo 1:1. Domácí ale odmítli jít do šaten za nerozhodnutého stavu a o pouhou minutu později si vzali vedení zpět na svou stranu, z dorážky se prosadil Miroslav Jonáš. 

V druhé půli úřadovali jen domácí

Merklínští si v kabině museli několik věcí vyříkat, protože do druhé půle vstoupili se svěžím větrem v zádech a soupeře opět k ničemu nepouštěli. Naopak hosté z Baníku nejspíše byli ještě myšlenkami v kabině, a nezachycený úvod druhého poločasu jim nakonec vzal i malou šanci na obrat. Ve 49. minutě se totiž po hezkém samostatném úniku prosadil Jakub Menčík a bylo to již o dvě branky. V 55. minutě se pak po opětovné dorážce zapsal na listinu střelců Miroslav Jonáš a bylo to už 4:1. Po takovém vývoji zápas trochu ztratil na intenzitě, domácí si především hlídali získané vedení a hosté věděli, že by jim v tuto chvíli pomohl asi jen zázrak. Ten ale nepřišel a tak se posledních 40 minut již nic podstatného nestalo. Domácí potvrdili roli favorita, bodově se dotáhli na nováčka z Pily a připsali si velice důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


EP Merklín
Jan Vedlich (hráč domácích): Pila k nám přijela údajně s nějakou marodkou v sestavě. Takže těžko říct, v jaké síle a formě by předvedli svůj výkon na hřišti, ale za mě to dnes bylo hodně slabý. My jsme měli jak první tak druhou půlku nespočet šancí, které nebyly proměněny. A to si myslím, že je náš velký kámen úrazu. Každopádně hlavní je, že jsme vyhráli a bereme tři body a věřím, že nás to dokáže nakopnout i do dalších bojů.




Sestavy


EP Merklín
M. Skoupý [-] - J. Vedlich [-] , P. Chomát [-] , P. Mrňka [-] (38. S. Skořepa [-] ) , M. Petrik [-] (85. P. Popluhár [-] ) , J. Menčík [-] , P. Hladík [-] , M. Matoušek [-] , F. Hladík [-] , M. Jonáš [-] , M. Sýkora [-]

TJ Baník Pila
R. Kubín [-] - M. Vavřina [-] , V. Kubín [-] , A. Roubíček [-] - R. Vavřina [-] , J. Habart [-] (58. K. Mourek [-] ) , J. Plic [-] , O. Brožík [-] - T. Verzich [-] , M. Burda [-] , P. Zrzavecký [-] (61. R. Čapek [-] )

ŽK: 62. F. Hladík , 63. J. Vedlich - 60. T. Verzich .
Hráči zápasu: P. Chomát .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Šmat David - MAKOVEC Lukáš, KLEPÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: remíza

Merklín mě v minulém kole u nás překvapil svým důrazem a vírou, že jsou schopni otočit jakýkoliv výsledek. Pile se zase moc v posledních kolech nedaří a bude to chtít napravit. Věřím, že to bude velice vyrovnaný zápas o kterém rozhodnou až penalty.

Tip: výhra domácích