Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 13:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalná překvapivě nestačila na Dolní Rychnov


Branky


14

 Do Skalné zajížděl tým z Dolního Rychnova, který byl doposud bez bodu a herně se velice trápil. Skalná byla naopak s devíti body v horní části tabulky a psychicky v pohodě, doma navíc byla zatím stoprocentní. Na zápas přišla stovka diváků a měli se na co koukat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle domácím vůbec nevyšla

 Ani jeden z týmů se příliš nezatěžoval taktickou svázaností zápasu a již ve druhé minutě se poprvé měnilo skóre zápasu. Domácí přišli ve středu hřiště zbytečně o míč a následným obranným zákrokem přihráli do vyložené šance Rychnovskému Petru Kalabzovi který ukázal svou kvalitu a vstřelil branku na 1:0. Jen dvě minuty na to se však podařilo domácím odpovědět. Postaral se o to Jan Makovec, ve 44 letech trenér a zároveň hráč, který po rohovém kopu nechytatelnou hlavičkou srovnal skóre na 1:1. To bylo ale ze strany Skalné pro tento poločas vše a jejich chvílemi až hrůzný herní projev jen trestali Rychnovští. A že úřadovali pořádně. Domácí sice drželi o něco více míč, ale nepřesnostmi a nedostatkem pohybu se sami sráželi na kolena. Vedení si zpět na svou stranu vzali hosté ve 25. minutě. Domácí zahrávali roh, ale nepřesnou exekucí a následnou nedůsledností opět připravili soupeři vyloženou příležitost, byl to konkrétně Lukáš Dolejší, a ten se dokázal prosadit, bylo to 2:1. O pouhých pět minut později byl rozdíl už dvoubrankový, svůj druhý gól přidal Petr Kalabza. 3:1. No a tentýž hráč, tedy Petr Kalabza, dokonal v 39. své hattrickové představení a hosté už vedli 4:1. Tímto stavem byla první půle i ukončena a domácí se museli pořádně probrat, jestli chtěli pomýšlet na obrat.

Možnost na comeback přišla příliš pozdě

 Oba týmy šly do druhé půle s jednou změnou a více to pomohlo Skalné, která se pomalu nadechovala k velkému comebacku. Hned v úvodu se po pěkné kombinaci dostal domácí hráč do samostatného nájezdu, ale Rychnovského brankáře překonat nedokázal. Hosté se zatáhli do hlubokého bloku a soustředili se především na bránění a případné brejky. Jiskřičku naděje vykřesal mladší z Makovců - syn Lukáš, který v 69. minutě po centru na zadní tyč snížil na 2:4. Stupňující se tlak pramenil v čím dál více šancí, nebyl to však první zápas, ve kterém se hráči Skalné trápili s koncovkou, a dnes je to bolelo o to více. Do husté obrany se dostávalo těžko a v žádnou vyloženou šanci to nepramenilo. Další a poslední branku se jim tak povedlo vsítit až v samém závěru utkání, v 90. minutě se podruhé v utkání prosadil Jan Makovec a snížil na rozdíl jedné jediné branky, ale víc už s utkáním domácí udělat nedokázali. Musí tak spolknout hořkou pilulku porážky a hostující se vůbec poprvé radují z bodového zisku, a rovnou plného. 



Ohlasy k zápasu


FK Skalná
Jan Makovec (hráč a trenér domácích): Do utkání s Rychnovem jsme vstupovali s jednoznačným cílem zvítězit a získat tři body. Bohužel první půle o zápasu rozhodla. I přesto, že jsme takřka celou druhou půli hráli na jednu branku a snažili se výsledek zvrátit, na více než dvě branky to nestačilo. Můžeme tak pouze litovat výkonu, který jsme předvedli v první půli a soupeři pogratulovat k zisku tří bodů.




Sestavy


FK Skalná
P. Križan [-] - V. Peterka [-] (83. J. Cervan [-] ) , P. Najman [-] , J. Makovec [-] , V. Šmat [-] - J. Frič [-] , L. Makovec [-] , Š. Bigaz [-] (46. P. Blasl [-] ) , P. Mariánus [-] (61. J. Jílek [-] ) - M. Cverčko [-] , M. Turták [-] -

SK Dolní Rychnov
P. Furch [-] - D. Trojan [-] , V. Křenek [-] , J. Dlouhý [-] , L. Dolejší [-] , D. Reismüller [-] , J. Kříž [-] , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , V. Šantora [-] , D. Šefrna [-] (46. D. Furch [-] )

ŽK: 5. J. Frič , 62. M. Cverčko , 83. P. Blasl - 57. J. Dlouhý , 72. D. Trojan , 89. D. Reismüller , 89. J. Kříž .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - BOUŠE Václav, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: David Peřina
Tip experta: výhra domácích

Hosté v letošní sezóně ještě nebodovali a domácí jsou na svém hřišti hodně silní.

16. 9. 2020 17:26
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích