1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalná přehrála Pilu a bere tři body


Branky


81. R. Vavřina - 25. F. Novák (p.) , 27. F. Novák , 80. M. Cverčko , 83. M. Cverčko
9

V horkém nedělním odpoledni přivítal tým TJ Baník Pila hosty z FK Skalná. Obě mužstva měly na kontě po třech zápasech shodně šest bodů a oba celky tak chtěly bodovat, i když do zápasu vstupoval jako favorit tým ze Skalné. I přes to, že do Pily zajížděl jen s 12 hráči, vinou zranění a studijních povinností. 150 diváků se mohlo těšit na kvalitní utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový kapitán určil směr zápasu

Od začátku to byla jedenáctka ze Skalné, která se více snažila tvořit a být aktivnější, ale Baník určitě nehodlal hrát druhé housle. Skalná však svým pohybem a napadáním zatápěla domácím. Během prvních dvaceti minut si hosté vypracovali několik slibných příležitostí, žádná z nich ale neskončila brankou. Ojedinělé záchvěvy domácích změnu skóre taktéž nepřinesly. Ve 25. minutě došlo k faulu Tišnovského na hostujícího hráče ve vápně domácích a sudí Coufal odpískal pokutový kop, Tišnovskému udělil žlutou kartu. K exekuci se postavil kapitán hostů František Novák a s přehledem proměnil, 1:0. Hned vzápětí se hosté dostali opět k míče po chybné rozehrávce domácích, předvedli pěknou kombinaci na jejímž konci stál opět Novák, který si převzal balón na hranici vápna, příliš se nerozpakoval a hezkou ranou zvýšil vedení na 2:0. Jen o další tři minuty později znovu nevybíravě fauloval Tišnovský a hlavní rozhodčí byl nucen poslat ho předčasně do psrch. V tuto chvíli jen jeden tým, a to FK Skalná. Hosté si vytvořili ještě několik stoprocentních příležitostí, ale žádnou z nich již nevyužili. Do šaten tak šli domácí s dvoubrankovým mankem.

Druhý poločas navázal na ten první

Skalná byla i nadále aktivnější, deset hráčů Pily jen těžko stíhalo kombinační hře plné pohybu v podání hostů. Baník ale nechtěl složit zbraně, v početní nevýhodě se spoléhal především na dlouhé míče, ale většinu z nich se dařilo obraně Skalné bez problému sbírat. V 65. minutě ale dostal svou druhou žlutou kartu hostující Petr Blasl a počet hráčů na hřišti se tak vyrovnal. Hned v zápětí měli domácí možnost korigovat skóre, při rohovém kopu zůstal na zadní tyči úplně zapomenutý kapitán Mäsár, ale jeho možnost výtečným zákrokem zmařil gólman hostů Križan. V 75. minutě to byl jeho první vážnější zákrok, ale zvládl ho na jedničku. I přes to, že se počet hráčů vyrovnal, byli hosté stále aktivnější a dominantnější na míči. V 80. minutě se hosté pustili do pěkné kombinace, která šla po ose Makovec, Novák, Pěček, Cverčko a poslední jmenovaný krásnou střelou zvýšil na 3:0. V podstatě po rozehrávce využili domácí nekoncentrovanosti Skalné a z rychlého brejku běžel sám na brankáře Robert Vavřina, který snížil na 1:3. Skalná však našla odpověď také záhy, když se po pěkné akci opět zjevil na jejím konci Matěj Cverčko a svou druhou brankou v utkání upravil skóre na konečných 4:1 pro hosty.



Ohlasy k zápasu



FK Skalná
Jan Makovec (trenér hostů): Naše vítězství bylo zcela zasloužené, hráči zaslouží pochvalu za nasazení po celý zápas a za předvedený výkon. Může nás opět mrzet množství nevyužitých tutových šancí, ale v tuto chvíli jsou hlavní další tři body.



Sestavy


TJ Baník Pila
R. Kubín [-] - A. Roubíček [-] , V. Kubín [-] , J. Tišnovský [-] , M. Mäsár [-] - T. Verzich [-] (65. K. Mourek [-] ) , O. Brožík [-] , R. Vavřina [-] , J. Plic [-] - V. Šimůnek ml. [-] (74. P. Zrzavecký [-] ) , M. Burda [-] (26. J. Duda [-] )

FK Skalná
P. Križan [-] - V. Peterka [-] , P. Najman [-] - J. Frič [-] , L. Makovec [-] , P. Blasl [-] - F. Novák [-] , M. Cverčko [-] - J. Makovec [-] , V. Šmat [-] , J. Brňák [-] (57. T. Pěček [-] )

ŽK: 25. J. Tišnovský - 40. P. Blasl . ČK: 30. J. Tišnovský - 63. P. Blasl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - GODŽA Ladislav, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jan Vedlich
Tip experta: výhra hostů

Pila je pro mě zatím příjemným překvapením soutěže, ale na Skalnou stačit nebudou. Vyhrají hosté.