2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 13:30

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pot a dřina pro Skalnou, nakonec však Mrerklínské zdolala


Branky


7

Na kvalitním trávníku ve Skalné mezi s sebou svedli duel domácí s hosty z Merklína. Skalná do utkání vstupovala jako favorit, Merklín však nehodlal dát svou kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější, ale první půle vítěze nenašla

Od úvodního hvizdu byli hráči ze Skalné více na balonu a diktovali tempo hry, což hned v 5. minutě pramenilo v první gól zápasu, když se po hezkém uvolnění uvnitř pokutového území prosadil nejlepší hráč minulého kola Lukáš Makovec a Skalná tak vedla 1:0. Domácí v náporu pokračovali a během 15 minut si vytvořili další dvě gólové šance, které ale zůstaly neproměněné. Merklín svou hru zbytečně nekomplikoval a spoléhal na dlouhé míče, což se ukázalo jako efektivní cesta, avšak jejich první slibná šance zůstala ještě nevyužita. Vyrovnáno bylo ve 35. minutě, po nepřesné rozehrávce domácích šli hosté do protiútoku a vyřešili ho na výbornou, jmenovitě Jiří Kučera, který tak srovnal na 1:1. Hra se v ten moment vyrovnala a oba týmy si navzájem nedarovaly ani centimetr. Skalná si do konce poločasu vytvořila ještě jednu slibnou příležitost, ta však brankou neskončila a do šaten se šlo za stavu 1:1.

Aktivnější domácí nakonec rozhodli ve svůj prospěch

Do druhé půle jedenáctka ze Skalné vstoupila stejně aktivně jako do té první a znovu jim byla odměnou rychlá branka, v 53. minutě se po pěkné kombinaci prosadil Michal Turták. I po většinu druhé půle drželi míč častěji domácí, Merklínští však určitě nehráli druhé housle a i oni měli několik šancí, do kterých se dostávali především delšími centry, všechna zakončení ale pokryl domácí golman Pavel Křižan. Ani Skalná zbraně nesložila a vytvořila si ještě několik slibných příležitostí, ani oni už však žádnou nedovedli do zdárného konce. Víc už se tak v zápase nestalo a hosty může jen mrzet, že nedosáhli alespoň na bod.



Ohlasy k zápasu


FK Skalná
Jan Makovec (trenér domácích): Do utkání s Merklínem jsme vstupovali s jasným cílem, potvrdit 3 body z minulého domácího zápasu. Tento cíl se nám podařilo naplnit, utkání jsme nakonec dle mého názoru zcela zaslouženě vyhráli a získali další 3 body. Cesta k nim byla ovšem velice trnitá. Hráči zaslouží pochvalu za přístup, snahu a vůli zvítězit a získat 3 body.

EP Merklín
Jan Vedlich (hráč hostů): Opět jsme podcenili začátek utkání, kdy jsme si opět nechali dát rychlý gól z důvodu nesrovnané obrany. Postupem času jsme se začali dostávat i do dobrých situací, ze kterých jsme vyrovnali a tím se i tempo hry v celku srovnalo. Druhou půlku jsme měli i navrch ale bohužel se nic neproměnilo a potvrdilo se pravidlo nedáš, dostaneš. Takže pro shrnutí vyrovnaný zápas, který si zasloužil pro nás aspoň bod. Pro mě tam chybělo trochu více náboje a trochu více, jak já rád říkám,,, fanatismu''.



Sestavy


FK Skalná
P. Križan [-] - V. Peterka [-] , P. Mariánus [-] (57. J. Jílek [-] ) , P. Najman [-] - P. Blasl [-] (76. J. Cervan [-] ) , L. Makovec [-] , J. Frič [-] - M. Cverčko [-] , F. Novák [-] - M. Turták [-] , K. Irlweg [-] (61. T. Pěček [-] )

EP Merklín
M. Dobeš [-] - P. Mrňka [-] , J. Vedlich [-] , M. Skoupý [-] , M. Sýkora [-] , S. Skořepa [-] , F. Hladík [-] , M. Jonáš [-] , J. Kučera [-] , J. Vodrážka [-] (10. A. Neč [-] ) , P. Chomát [-]

ŽK: 68. V. Peterka - 76. P. Chomát , 90. P. Mrňka .
Hráči zápasu: F. Novák - J. Kučera .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Chrástecký František - ŠPAČEK Roman, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Merklín mě v posledním zápase moc nepřesvědčil a Skalná pro ně bude na domácím hřišti pravděpodobně těžkým soustem.