3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek vyhrál až po penaltách


Branky


53. J. Jílek , 81. O. Šupík - 6. M. Havel , 13. M. Havel
11

Nejdečtí fotbalisté chtěli urvat další vítězství, nicméně v cestě stál celek Vintířova a ten nadělal domácím velké trable.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepším týmem byl Vintířov

Nejdek na domácím hřišti už dlouho nezažil hořkost porážky, to se snažil změnit tým Víntířova, který nepřijel s žádným respektem a do zápasu vstoupil velmi dobře. Hosté vyvíjeli na domácí hráče tlak, který dostával rozehrávku domácích do úzkých. V 6. minutě se pak dostali hráči Vintířova do vedení, když po sebevědomé akci a krásné průnikové přihrávce do vápna se dostal míč k Milanu Havlovi a ten zkušeně uklidil míč do sítě. O 6 minut později bylo pro hosty ještě veseleji, když se trefil opět Milan Havel a dostal svůj tým do vedení 0:2. Poté se hra srovnala a své šance si dokázali připravit i domácí, ale nedařilo se docílit branky. Ve 39. minutě pak přišel faul domácího brankaře Irlbeka, za který vyfasoval červenou kartu. Do toho se zranil domácí tahoun Tomáš Pilař a s Nejdkem to vypadalo bledě. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:2.

Drama

Nejdek přišel do druhé půle semknutý a začal stíhací jízdu. Základem úspěchu byla zabezpečená obrana, která už nesměla inkasovat. Domácí vsadili na rychlé protiútoky, které byly velmi nepříjemné. Po jednom takovém se v 53. minutě dokázal prosadit Jakub Jílek, který překonal golmana hostů a snížil z pohledu Nejdku na 1:2. Hosté znervoznili, ale rozhodně nepolevili. Snažili se docílit další branky, ale jejich útoky vždy dokázala odrazit obrana Nejdku. A tak v 81. minutě zaúřadovala kopačka domácího borce Ondřeje Šupíka, který z volného přímého kopu zakroutil míč přímo do levé šibenice a srovnal stav na 2:2. Poté byl zápas dosti hektický s šancemi na obou stranách, nicméně stav se již nezměnil a po základní hrací době svítilo na tabuli skóre 2:2 a šlo se tak do penalt.

Drama pokračovalo v penaltách

Oba brankáři si připsali v prvních pěti sériích jeden vydařený zákrok. Pokračovalo se tedy šestou a následně sedmou rozhodující sériií, ve které udržel nervy na uzdě domácí Halapej a vystřelil tak Nejdku 2 body. Vintířov tak po průběhu musí být s bodem nespokojen.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
FK Nejdek: Ondřej Šupík, útočník: Vstup se nám nepovedl, hosté hráli velmi dobře a zatlačili nás do úzkých. Do toho zranění a červená karta, v kabině jsme si však řekli, že to odjezdíme po prdeli. Naštěstí se nám to vážně povedlo a vyrovnali jsme a nakonec jsme byli šťastnější i v penaltovém rozstřelu.




Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , F. Neudert [-] , O. Šupík [-] , T. Pilař [-] (40. J. Nádeníček [-] ) , Z. Draxal [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] (77. M. Šilhan [-] ) , F. Rutrle [-] (64. P. Ševčík [-] )

TJ Baník Vintířov
J. Střimelský [-] - J. Rosenberg [-] , M. Bečvář [-] , L. Ondráček [-] (72. V. Noháček [-] ) , M. Havel [-] , D. Juhár [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , M. Motl [-] , J. Švandrlík [-]

ŽK: 78. J. Jílek - 77. R. Prokop , 89. M. Bečvář . ČK: 39. J. Irlbek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Štěrba Václav - GARDOŠ Jiří, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Miroslav Očko
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Nejdek si připíše další výhru v poměru 3:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích