P. Hezoučký 11.
J. Selnar 76. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 10:30

6.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Plzně zdolalo Hostouň


Branky


11. P. Hezoučký , 76. J. Selnar (p.)
13

Rychlá branka, poté však mdlí výkon. Béčko Plzně svého kouče Pavla Fořta nepotěšilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie

Utkání začalo aktivně z obou stran. Obě mužstva se snažila o kombinační fotbal s rychlým přechodem do útoku. V 11. minutě zahrávali hosté rohový kop, po kterém vyrazili domácí do protiútoku. Po přihrávce za obranu si míč převzal Pavel Hezoučký a překonal hostujícího gólmana Maříka, 1:0. Plzeňští mladící byli před utkáním v roli jasného favorita, ale hosté s nimi hráli vyrovnanou partii. Hra se přelévala ze strany na stranu, ale pouze po vápna. Šancí k vidění bylo jako šafránu. Hostouňští se během prvního poločasu hned dvakrát dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku soupeře ve vápně, ani jednou se však penalta nepískala. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácích.

Penalta pro domácí rozhodla

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, kteří cítili šanci na překvapivý bodový zisk. Jejich útočná snaha ale končila před šestnáctkou domácích. Plzeňská obrana se musela ohánět, ale všechny situace dokázala vyřešit. V 76. minutě domácí po přesné kombinaci poslali přízemní centr do vápna, jejich útočník míč dobíhal a hostující stoper šel do skluzu. Domácí hráč při souboji upadl a sudí nařídil k nelibosti hostů penaltu. Míč si vzal Jakub Selnar, brankáře poslal na jednu stranu, míč na druhou a zvýšil vedení Plzně na 2:0. Po tomto gólu se již hosté na nic nezmohli a domácí kontrolovali dvoubrankový náskok. 

 

Zdroj ohlasu: FC Viktoria Plzeň

 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Pavel Fořt - trenér: V prvních deseti minutách jsme předváděli to, co jsme chtěli, vedli 1:0, ale pak nám to trochu svázalo nohy. Na tempu jsme ubrali a nedokázali se do něj dostat zpět. Pořád jsme alespoň měli šance, nicméně ty jsme po technické stránce nevyřešili úplně nejlépe. Soupeř byl nebezpečný, měl hodně standardek, ale šance neproměňoval. Ustáli jsme to a pak navýšili na 2:0 z penalty. S výsledkem spokojenost, ale s výkonem ne, hlavně to nasazení a tempo mě zklamalo. Musíme si to zanalyzovat, po klukách chceme, aby v dobrém tempu vydrželi celých 90 minut, ne jen prvních 10. Je na čem zapracovat.

Sokol Hostouň
Ohlas bude doplněn:



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
O. Bleha [-] - J. Koželuh [-] , A. Pešek [-] (77. P. Řezáč [-] ) , K. Krátký [-] (84. A. Taleski [-] ) , M. Kodýdek [-] (84. B. Havel [-] ) , K. Žilák [-] , J. Selnar [-] (84. L. Václavík [-] ) , M. Petr [-] , P. Hezoučký [-] (60. T. Kepl [-] ) , V. Míka [-] , R. Hranáč [-]

Sokol Hostouň
R. Mařík [-] - D. Dostál [-] (73. Š. Hájek [-] ) , J. Kabele [-] , L. Vegricht [-] (60. H. Čakurda [-] ) , P. Hovorka [-] , P. Trapp [-] , D. Konejl [-] , A. Zahranychnyy [-] , K. Kulhavý [-] (73. M. Lohoyda [-] ) , O. Brejcha [-] (78. O. Soukup [-] ) , J. Pavlík [-]

ŽK: 30. A. Pešek - 20. K. Kulhavý , 35. P. Hovorka , 45. D. Konejl , 83. J. Pavlík .
Hráči zápasu: P. Hezoučký .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ČERNÝ Ondřej, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích