0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:15

3.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Turynův hattrick zařídil Spartě výhru v Benešově


Branky


14

Sparťanské béčko nastoupilo vinou koronaviru k prvnímu soutěžnímu utkání. Nerozehranost ale nebyla na týmu kouče Michala Horňáka znát. V Benešově nasázeli hosté čtyři branky a jasně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka určila vývoj utkání

Sparťané se dostali do vedení již ve 3. minutě utkání, kdy Daniel Turyna vystihl zpětnou přihrávku soupeře a těsně před vybíhajícím brankářem Rotbauerem dokázal zakončit, 0:1. Mladíci z Letné předváděli důsledný presink, který dělal domácím hráčům obrovské problémy. V 17. minutě po dalším zisku míče se dostal míč přes Patráka a Novotného až k Dudlovi, jehož střela skončila na tyči domácí branky. V následujících pěti minutách se dostali do šancí hlavičkující Turyna a zpoza šestnáctky střílející Patrák. Ani jeden z hráčů však branku netrefil. Ve 32. minutě si Dudlův křížný pas zpracoval Wiesner, odcentroval do vápna a nikým nehlídaný Daniel Turyna se hlavičkou prosadil podruhé, 0:2. Domácí v čele s Mariem Ličkou a Richardem Kalodem se k ničemu nedostali, protože hostující defenziva byla bezchybná. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením hostů.

Další dvě branky Sparty

I vstup do druhé půle vyšel hostům na jedničku. Ve 47. minutě posunul Wiesner míč k penaltovému puntíku a Daniel Turyna neomylně zavěsil a zkompletoval tak hattrick, 0:3. Utkání tak bylo téměř jistě rozhodnuto, s čímž se nejspíše smířili i domácí hráči a nehnali se dopředu. Sparta přidala v závěru ještě jednu branku. Po dalším skvělém napadání a přihrávce Jonáše se prosadil Ondřej Novotný, který svým gólem určil konečné skóre 0:4.

 

Zdroj: Web AC Sparta Praha



Ohlasy k zápasu



AC Sparta Praha B
Michal Horňák - trenér: Takový start, to by byla představa, kdyby vše bylo v pořádku a neměli jsme problémy spojené s karanténou, přerušenými tréninky a obecně celou tou pandemií. Samozřejmě nás vítězství těší a mě osobně těší, že jsem na hráčích viděl obrovskou zodpovědnost po celých devadesát minut. V Benešově nám chybělo několik hráčů, takže jsme doplnili tým o tři dorostence, kteří si nakonec všichni vyzkoušeli hru ve třetí lize. Co se týče naší hry, tak od první minuty se nám dařilo napadat soupeřovu rozehrávku, kdy jsme díky presinku dali v podstatě tři branky. Zároveň se mi tým líbil i po pohybové stránce, trošku jsem se bál, ale tým to zvládl velmi dobře. V kabině jsem ale hráče upozornil, že jde o pouhopouhé jedno vítězství a my chceme vyhrát všechny další a nepropadnout pocitu uspokojení.



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , O. Brokeš [-] (56. O. Vosáhlo [-] ) , A. Lupač [-] , Z. Vrňák [-] , R. Kalod [-] (35. M. Turek [-] ) , L. Dufek [-] (56. M. Tomek [-] ) , M. Lička [-] , D. Pedro [-] , D. Filip [-] , P. Srb [-] (75. M. Krunert [-] )

AC Sparta Praha B
J. Čtvrtečka [-] - M. Piško [-] , O. Novotný [-] (83. D. Žížala [-] ) , I. Gelashvili [-] , D. Turyna [-] (63. V. Sejk [-] ) , Z. Hucek [-] (83. V. Freisinger [-] ) , T. Wiesner [-] , T. Jonáš [-] , V. Dudl [-] (73. M. Ambler [-] ) , V. Chervak [-] , V. Patrák [-] (73. K. Flak [-] )

ŽK: 44. Z. Vrňák , 81. J. Vosáhlo - 20. O. Novotný , 45. V. Patrák .
Hráči zápasu: D. Turyna .
Počet diváků: 456. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - DUJSÍK Jiří, BRAUN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů