3:1
(2:0)
48. J. Hanzl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 16:30

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim porazila v těžkém zápaes Český Brod


Branky


9

Velim - Domácí ztratili body jen v prvním kole a od té doby všechno vyhráli. Rezerva Českého Brodu ale jela do Velimi taktéž se třemi výhry v řadě, nedala se jim upřít bojovnost, ale na Velim to nestačilo. Kolínské derby tak ovládli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michálek se trefil rovnou dvakrát

Zápas se hrál ve velmi dobrém tempu, kde nechybělo nasazení a bojovnost. Přesto lepším mužstvem byli domácí. Ve 26. minutě se navíc dostali díky Michálkovi do vedení - 1:0. Tentýž hráč se trefil i o pět minut později - 2:0. Navíc poté se parádním zákrokem proti Vocelovi blýskl hostující brankář. Naopak domácí obrana fungovala na výbornou.

Skvělý Přibyl v bráně hostů

Druhý poločas ale začali lépe hosté, po levé straně utekl jeden ze záložníků, našel na zadní tyči Hanzla a ten hlavičkou snížil na rozdíl jediné branky - 2:1 Domácí ale hned v 53. minutě opět odskočili, když na konci protiútoku byl střelec Jícha - 3:1. Český Brod tlačil, hrál aktivně, ale nedostával se přes pozornou obranu. Navíc se pro domácí otevíral prostor k rychlým brejkům. Jíchu dvakrát vychytal Přibyl, samostatný nájezd neproměnil Dudek a hattrick překazil Michálkovi znovu výborný Přibyl.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Zápas hodnotím určitě pozitivně. Věděli jsme, že k nám dorazil posílený soupeř a těší mě, jakým výkonem jsme se proti němu prezentovali. Byli jsme více na míči a byli nebezpečnější. Neproměnili jsme sice několik šancí, ale poločasové vedení o dvě branky beru. Na začátku druhého poločasu jsme sice zaspali a soupeř snížil, ale naštěstí se nám podařilo o chvíli později navýšit skóre. Mrzí mě snad jen mnoho neproměněných šancí, protože ten výsledek mohl být určitě vyšší. Přesto musím kluky pochválit. Utkání odehráli velice dobře a získali zasloužené tři body."




Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - J. Dudek [-] (83. T. Němec [-] ) , R. Vocel [-] , D. Hruška [-] (61. T. Suchý [-] ) , D. Záhora [-] , J. Jícha [-] , D. Nejedlý [-] , T. Michálek [-] , O. Martikán [-] , L. Seifert [-] , J. Petrů [-]

SK Český Brod B
R. Přibyl [-] - J. Pěnkava [-] , T. Čermák [-] (80. V. Dušek [-] ) , D. Kocourek [-] (46. J. Hanzl [-] ) , F. Franc [-] , D. Fikejz [-] , D. Šťastný [-] , F. Ravizza [-] , J. Balík [-] , M. Livora [-] (59. P. Sedláček [-] ) , F. Říha [-]

ŽK: 25. T. Michálek , 69. J. Dudek - 50. J. Balík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šulcová Lucie - NAVRÁTILOVÁ Pavla, PAVLÍKOVÁ NITSCHE Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Prohráli jsme pouze první kolo v Klíčanech gólem z devadesáté minuty, od té doby se mašina rozjela a už ji bude těžko někdo zastavovat. Jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích