3:1
(3:1)
33. D. Šup (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany vstoupily do nového ročníku výhrou nad béčkem Teplic


Branky


9. V. Gebert , 11. C. Chukwuma , 36. P. Výborný - 33. D. Šup (p.)
6

Brozany se nechtějí trápit tak, jako v minulé sezóně a vykročily k tomuto cíli skvěle. Porazily béčko Teplic 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly do sítě Teplic

Teplice přivezly mladé mužstvo v čele se zkušeným Admirem Ljevakovičem. Domácí na soupeře od začátku vlétli a v 9. minutě se radovali z první branky. Po centru, který vyrazil gólman Plachý, se k odraženému míči dostal Vojtěch Gebert a uklidil jej přesně k levé tyči, 1:0. V 11. minutě bylo v Brozanech ještě veseleji. Krátkého obrovskou šanci Plachý ještě zlikvidoval, k míči se ale dostal Chukwudi Chukwuma a zvýšil na 2:0. Pro tohoto hráče to byl jistě speciální gól, protože do Česka jej přivedly právě Teplice, v jejichž dresu se ale nedokázal prosadit. Hosté postupem času srovnali průběh hry. Ve 27. minutě se hosté dožadovali odpískání penalty, ale píšťalka sudího zůstala němá. Ve 33. minutě se už penalta pro Teplice pískala po ruce domácího stopera. Penaltu bezpečně proměnil Dominik Šup, 2:1. Ve 36. minutě dostali domácí výhodu nepřímého kopu z hranice velkého vápna, míč putoval po ose Hruštinec - Gebert - Petr Výborný a posledně jmenovaný zvýšil na 3:1. Minutu před koncem poločasu Teplice dosáhly branky na 2:3, která ale nebyla pro údajný offside uznána. Dle teplického klubu, který měl k dispozici videozáznam se o offside nejednalo. Hosté tak odcházeli do kabin s dvoubrankovou ztrátou a s pocitem křivdy.

Šance Teplic zůstaly nevyužity

Ve druhém poločase se domácí soustředili více na obranu a nehnali se do útoku. Hosté se přesto dostali do zajímavých šancí. Šup ani Radosta však osamoceni před domácím brankářem nedokázali snížit, a proto utkání skončilo výsledkem, který ustanovil první poločas.

 

Zdroj: Web FK Teplice



Ohlasy k zápasu



FK Teplice B
Jaroslav Kolínek - trenér: Myslím, že jsme na Brozany byli dobře nachystaní, celý týden před utkáním vypadal velmi slušně a byli jsme plní energie, ale prvních 10 minut utkání, dvě velké hrubice a bylo dá se říct po zápase. Soupeře jsme měli načteného, ale po inkasovaných brankách se nám ještě více zatáhl a my těžce překonávali jeho hluboký blok. Ve chvílích, kdy jsme snížili stav a začali na hřišti domácí přehrávat, přišla třetí branka v naší síti. Nutno říct, že opět po naší zbytečné a nevynucené chybě. Takhle jsme si to vůbec nepředstavovali, a i když snaha hráčů byla enormní tak šancí jsme si tolik do poločasu nevypracovali až na jeden neuznaný gól. Do druhého jsme šli s jasným cílem utkání otočit v náš prospěch. Domácí však dobře bránili a my se do nich těžce dostávali, proto jsme i po 15-ti minutách vystřídali a změnili rozestavení. Rázem jsme na hřišti jasně převzali otěže hry, ale blok domácích pracoval velmi dobře a my až na velkou šanci Radosty a několik závarů při centrech ze stran si více šancí nevypracovali a odešli po porážce 1:3 velice zklamaní.



Sestavy


SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - C. Chukwuma [-] (74. M. Studecký [-] ) , J. Bechyně [-] , P. Tichý [-] (90. M. Mešič [-] ) , P. Výborný [-] (83. P. Petr [-] ) , T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , V. Gebert [-] (90. M. Stružinský [-] ) , M. Krátký [-] , J. Hruštinec [-] , V. Pardubský [-]

FK Teplice B
J. Plachý [-] - P. Kodeš [-] , V. Čítek [-] , M. Šimeček [-] (80. L. Liška [-] ) , A. Ljevakovič [-] , D. Kováč [-] (65. J. Hora [-] ) , L. Kodad [-] , D. Šup [-] , M. Radosta [-] , B. Baftijar [-] (80. M. Vobecký [-] ) , Z. Švejda [-] (65. V. Černý [-] )

ŽK: 75. J. Hruštinec , 90. M. Krátký - 35. B. Baftijar , 73. P. Kodeš .
Hráči zápasu: V. Gebert , C. Chukwuma .
Počet diváků: 324. Rozhodčí: Krejsa Josef - ŠVAGR Tomáš, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích