L. Melka 68.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy ovládly přímý souboj o první místo


Branky


6

Šlágr kola se odehrál v Hradešicích, kde se odehrál přímý souboj prvního celku tabulky s druhým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měcholupy vedly po poločase 0:1

Před nucenou pauzou přijel do Hradešic vedoucí tým soutěže a přítomní pořadatelé mohli sledovat bojovné utkání. Domácí tentokráte oproti minulému zápasu nepůsobili na hřišti odevzdaně a pro hosty to byl jasný signál, že se budou muset o body pořádně poprat. Chvílemi bylo utkání poměrně vyhecované. Domácímu celku se dařilo zachytávat rychlé brejky hostů, které nepřinášely góly, jak jsou hosté jistě zvyklí z jiných zápasů. První gól zápasu padl v 31. minutě. Z dobře zahraného rohového kopu se prosadil hostující Ondřej Novotný. Do kabin se šlo za stavu 0:1 pro hosty z Měcholup.

 

 

 

 

Domácím se podařilo snížit, na body to ale nestačilo

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Hosté byli o něco nebezpečnější a po taktické chybě Hradešic, kdy se pravděpodobně projevila nesouhra nově sestavené stoperské dvojice, po autovém vhazování a následném rychlém brejku inkasovali podruhé. Gól vstřelil Ondřej Červený. Domácí se ale nevzdávali a podařilo se jim snížit, kdy míč do brány doslova dotlačil Lukáš Melka. O pár minut později přidal třetí gól hostů Václav Čížek a rozhodl tak o tom, že 3 body poputují do Měcholup. Měcholupy jsou tak nadále v tabulce první s dvaceti body. Domácí naopak klesli až na páté místo. Nutno však podotknout, že mají odehráno o zápas méně.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka starší, trenér Hradešic: Dneska musím i přes prohru kluky pochválit a poděkovat "béčkařům", že se na nás nevykašlali a odvedli na hřišti dobrý výkon. Takhle máme bojovat o body každý zápas. Soupeř má poskládaný dobrý tým, což k jeho možnostem asi není nic divného. Nám zápas ukázal, že jdeme správnou cestou. Do utkání naskočili naši čtyři dorostenci a rozhodně se neztratili. Teď jen uvidíme, jestli dostaneme ještě během podzimu šanci zahrát si nějaký ten zápas a jak celé tohle vlastně skončí.

TJ Měcholupy
Karel Veselka, kapitán hostů: Byl to těžký zápas, Hradešice mají běhavé mužstvo a věděli jsme, že musíme dát první branku což se nám povedlo. Úplně jsme nádherný fotbal nepředváděli ale myslím si, že si odvážíme zasloužené tři body protože jsme domácí do žádných větších šancí nepustili.



Sestavy


TJ Sokol Hradešice
P. Písečný [-] - L. Zdichynec [-] , M. Buchta [-] , D. Vaněček [-] (80. V. Metlička [-] ) , J. Liška [-] (80. V. Gabriel [-] ) , M. Florian [-] , L. Melka [-] , F. Melka [-] , M. Melka [-] , J. Král [-] , V. Panuška [-] (89. M. Šrámek [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Bálek [-] (91. T. Javorský [-] ) , S. Bečka [-] , O. Červený [-] , J. Duchek [-] (79. D. Novák [-] ) , V. Kaas [-] , T. Jandečka [-] , O. Novotný [-] , V. Čížek [-] , F. Zelenka [-] , K. Veselka [-]

ŽK: 5. V. Panuška , 19. D. Vaněček , 56. M. Melka - 26. S. Bečka , 75. V. Čížek , 83. F. Zelenka , 88. V. Kaas .
Hráči zápasu: O. Červený .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Šmíd

Expert: David Bouberle
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy by si měly poradit.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů