Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo ovládly Měcholupy


Branky


6

Ve šlágru 7. kola se utkaly Měcholupy se Strážovem. Měcholupy si počínaly suverénně a nadělily Strážovu bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měcholupy vstoupily do zápasu lépe

Dalo se očekávat, že šlágr kola mezi Měcholupy a Strážovem bude bojovný a vyrovnaný zápas. To se však úplně nenaplnilo, protože domácí vstoupili do utkání lépe a ve 13. minutě už vedli 2:0. Oslabený tým hostů tak nevstoupil do zápasu nejlépe. V 11. minutě se trefil Dušan Bálek a o 2 minuty později Ondřej Červený. Tyto dva slepené góly tak výrazně napověděly, jak se bude utkání dále vyvíjet. Domácí tým hrál svoji hru, trpělivě kombinoval a vytvářel si šance. Hosté se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale na perfektně připravené domácí družstvo nenašli recept. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí. 

Měcholupy přidaly další 3 góly

Druhá půle vypadala totožně, jako ta první. Domácí hráli svoji kombinační hru a hosty moc nepouštěli k míči. V 65. minutě navíc přidali třetí gól, když se trefil svým druhým gólem v zápase Dušan Bálek. Pár minut na to už to bylo 4:0. Čtvrtý gól přidal Jan Kadlec a bylo definitivně hotovo. Oslabený tým hostů gól nevstřelil, naopak domácí ještě v závěru přidali jednu branku, trefil se Tomáš Javorský. Velký favorit soutěže Měcholupy tak poskočily na první místo. Strážov, který má o dva body méně, po drtivé porážce klesl na druhé místo. Nutno dodat, že Hradešice, které jsou na třetím místě, mají o zápas méně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Karel Veselka, kapitán domácích: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, protože Strážov byl před utkáním na prvním místě. Řekli jsme si, že musíme od první minuty držet balón a hrát naší hru jako předešlé utkání. To se nám dařilo a hlavně se nám dařila i kombinace. Proto si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli takovým rozdílem.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Bálek [-] (80. Z. Hybšman [-] ) , S. Bečka [-] (80. T. Javorský [-] ) , O. Červený [-] (70. J. Kadlec ml. [-] ) , J. Duchek [-] , V. Kaas [-] (80. J. Valečka [-] ) , T. Jandečka [-] , O. Novotný [-] , V. Čížek [-] , F. Zelenka [-] , K. Veselka [-]

SK Kovodružstvo Strážov
L. Vaněk [-] - R. Šteiner [-] (72. D. Bouberle [-] ) - J. Vališ [-] (72. T. Červený [-] ) , L. Kalivoda [-] - Z. Toman [-] - D. Kološ [-] , M. Plíhal [-] , J. Franc [-] , B. Mayer [-] , J. Flodr [-] , O. Uruba [-]

ŽK: 72. T. Jandečka , 75. O. Novotný , 90. J. Valečka - 76. M. Plíhal .
Hráči zápasu: O. Červený , D. Bálek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Bala Petr - ULRICH David, LOJÍK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Měcholupy mají výhodu domácího prostředí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích