0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

6.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy si poradily s Malým Borem


Branky


6

Malý Bor, který měl zkraje sezony formu, přivítal na domácím hřišti silné Měcholupy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neproměňovali šance

Měcholupy již čtyřikrát po sobě vyhráli a bylo jasné, že pro domácí Malý Bor to nebude jednoduchý zápas. Hosté byli od začátku aktivnějším týmem a na hřišti dominovali. Hráli svoji hru, drželi balon a vytvářeli si zajímavé šance. V 15. minutě padla první branka utkání po výborném náběhu Bečky, který dostal nádhernou přihrávku za obranu a svoji šanci proměnil. Hosté byli nadále aktivnější, ale neproměňovali svoje šance a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Hosté rozhodli hned po přestávce

Hostům se vydařil nástup do druhého poločasu. Ve 48. minutě zahrával standardní situaci Duchek. Krásným centrem našel Jandečku a ten zavěsil. O 2 minuty později se z totožné akce trefil již podruhé Bečka. Tyto dva slepené góly domácí definitivně položily. Navíc v 60. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Jan Němec. Rozhodčí rozdal celkem 7 žlutých karet. Poté měli domácí šanci na snížení, ale trefili střelou z dálky pouze tyč. O několik minut později měli k dispozici pokutový kop, který ale skvěle vychytal brankář hostů Jiří Kovařík. V 83. minutě ještě zvýšil na konečných 4:0 Dušan Bálek. Hosté z Měcholup si tak odváží cenné 3 body a a vyhoupli se v tabulce na druhé místo. Naopak domácí po prvních třech vyhraných zápasech nyní potřetí za sebou prohráli a klesli na 10. místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Měcholupy
Karel Veselka, kapitán hostů: Do zápasu s Malým Borem jsme jeli s tím, že chceme hrát naší kombinační hru a držet balon, což se nám na začátku zápasu dařilo a vypracovali jsme si pár zajímavých šancí. Bohužel se nám podařilo proměnit jen jednu. Rozhodl nástup do druhé půle. Při penaltě nás podržel brankář a zaslouženě si odvážíme 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Malý Bor
J. Lád [-] - V. Petřík [-] , L. Kliment [-] , P. Kocum [-] , F. Chodl [-] (61. M. Polena [-] ) , L. Trubač [-] (69. M. Kopáček [-] ) , K. Jára [-] , D. Šipla [-] , M. Sládek [-] , D. Vonášek [-] , J. Němec [-]

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Bálek [-] , S. Bečka [-] (76. J. Valečka [-] ) , O. Červený [-] (76. Z. Zadražil [-] ) , J. Duchek [-] , V. Kaas [-] (67. D. Novák [-] ) , T. Jandečka [-] , O. Novotný [-] , V. Čížek [-] , F. Zelenka [-] , K. Veselka [-] (56. J. Kadlec ml. [-] )

ŽK: 37. D. Vonášek , 47. J. Němec , 71. D. Šipla , 76. V. Petřík - 33. F. Zelenka , 43. J. Duchek . ČK: 60. J. Němec .
Hráči zápasu: V. Kaas , J. Duchek , S. Bečka .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Petličarovský Ivan - KODÝDEK Milan (N), MOLNÁR Ludovít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Šmíd

Expert: Vít Maňas
Tip experta: výhra hostů

Měcholupy si poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích