Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

4.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov si doma poradil s Měčínem


Branky


7. Z. Toman , 14. M. Chaluš , 17. D. Kološ , 75. J. Flodr , 88. J. Vališ - 34. L. Čejka , 51. J. Šimek
6

V zápase dvou velkých rivalů přijel do Strážova Měčín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se hosté rozkoukali, prohrávali už 3:0

Do Strážova, kde se zrovna konala pouť, zavítal velký rival domácích, ambiciózní celek Sokol Měčín. Dal se očekávat velmi zajímavý zápas. Domácí již od úvodních minut určovali tempo utkání a brzy se jim jejich aktivita vyplatila. Již v 7. minutě vstřelil úvodní branku zápasu domácí Zbyněk Toman. Ve 14. minutě zvyšoval na 2:0 Michal Chaluš. O 3 minuty později zvýšil již na 3:0 David Kološ. Než se hosté stihli rozkoukat, prohrávali v 17. minutě už 3:0. Domácí poté polevili a spíše si chtěli už v klidu dojít pro tři body. Ve 34. minutě se blýskl nádhernou ranou hostující Lukáš Čejka a snížil na 3:1. 

Strážov si vedení pohlídal

Hosté hned po příchodu z kabin vstřelili kontaktní gól a domácí měli pro strach uděláno. Po gólu hostujícího Šimka však žádné větší ohrožení domácí branky nepřišlo. Hostům docházely síly. Domácí již kontrolovali průběh utkání. V 75. minutě zvyšoval na 4:2 Jiří Flodr. V 88. minutě ještě vstřelil branku Jaroslav Vališ, to už však bylo o výsledku dávno rozhodnuto. Domácí Strážov si tak připisuje do tabulky důležité tři body a jde v tabulce na dělené druhé místo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Měčín
Jan Baumruk, záložník Měčína: Utkání se příliš nepovedlo. Nevstoupili jsme do něj dobře a prohrávali jsme brzo už 3:0. Příští zápas hostíme Hradešice, proti kterým to nebude jednoduché, ale budeme chtít jednoznačně vyhrát.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
L. Vaněk [-] - R. Šteiner [-] , J. Franc [-] , M. Chaluš [-] , J. Michel [-] - D. Kološ [-] (85. D. Bouberle [-] ) , J. Flodr [-] , L. Kalivoda [-] , J. Vališ [-] - Z. Toman [-] (76. M. Plíhal [-] ) - T. Červený [-] (57. L. Soušek [-] )

TJ Sokol Měčín
R. Šlajch [-] - O. Mašek [-] , R. Kojan [-] (19. M. Šimek [-] ) , R. Šteffel [-] , L. Čejka [-] , D. Němec [-] , J. Baumruk [-] , J. Šimek [-] , O. Jareš [-] , M. Čejka [-] , T. Brant [-]

ŽK: 77. L. Soušek , 81. J. Flodr , 90. M. Chaluš - 57. O. Mašek , 72. T. Brant .
Hráči zápasu: L. Čejka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: KAČÍREK František - KREIBICH Josef (N), PRESL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vyrovnané utkání, ale více favorizuji domácí.

Tip: výhra hostů