1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

8.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašov vybojoval na horké půdě ve Velkých Karlovicích cenné tři body


Branky


4

Nedašovjané přijeli do Velkých Karlovic i s bývalým ligistou Zdeňkem Šenkeříkem. Začátek utkání však patřil domácím, kteří vstřelili již v 8. minutě úvodní branku. Hosté ale dokázali po dvaceti minutách hry srovnat. Pět minut před koncem poločasu šli hosté dokonce do vedení. Ve druhé půli již branka nepadla a Nedašov si tak odváží cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

Začátek duelu mezi Velkými Karlovicemi a Nedašovem začali mnohem lépe domácí hráči a po osmi minutách se radovali z úvodní branky. To se trefil kanonýr domácího týmu Pavel Škrobák. Nedašovjané ale nesložili zbraně a po dvaceti minutách hry srovnal Josef Fojtík. Hra se pak přelévala z jedné strany na druhou, oba brankáři byli pozorní. Klíčový okamžik utkání nastal ve 40. minutě, kdy z dálky natáhl hostující Pagáč a výstavní trefou poslal hosty do vedení. Ve druhém dějství se domácí snažili o vyrovnání, pozorná obrana hostí jim to nedovolila. V hektickém závěru Nedašov těsnou výhru taktickou hrou uhájil a odváží si domů cenné tři body.

Ve druhé půli už branka nepadla

"Do zápasu jsme moc dobře nevstoupili a hned v 8. minutě prohrávali. Paradoxně nás obdržená branka nakopla a začali jsme být aktivnější. Ve 20. minutě srovnal Josef Fojtík a pět minut před koncem prvního poločasu se výstavní střelou trefil Josef Pagáč. Druhý poločas se domácí hráči snažili o vyrovnání, jenže marně. Pět minut před koncem zápasu se podařilo Karlovicím vyrovnat, ale branka pro jasný ofsajd neplatila, což je patrné i z videa. To, co se událo poté, jsem ještě asi nezažil. Chování domácích hráčů a fanoušků k pomeznímu rozhodčímu se jen tak nevidí, nechybělo mnoho a došlo by i na jeho inzultaci. Závěrečné dlouhé nastavení jsme zvládli ubránit, takže za výhru jsme hodně rádi," hodnotí duel brankář Nedašova David Solař.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí: V duelu s Nedašovem jsme zůstali bez bodu.

TJ Nedašov
Radek Cícha, sekretář: Tři body do tabulky bereme všemi deseti.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - J. Mikula [-] , J. Podešva [-] (43. J. Kučera [-] ) - T. Ondřejka [-] (52. T. Štuler [-] ) , J. Píšek [-] - P. Škrobák [-] - R. Zeť [-] , J. Pavelka [-] , L. Němec [-] , M. Melichařík [-] , M. Podešva [-] (75. J. Langer [-] )

TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Talčík [-] , J. Marek [-] , Z. Šenkeřík [-] (90. M. Prekop [-] ) , J. Fojtík [-] , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , J. Holba [-] , M. Lorenc [-] (46. J. Bartoška [-] ) , P. Šuráň [-] (75. A. Šimšálek [-] )

ŽK: 63. J. Píšek , 87. P. Škrobák - 68. J. Marek , 76. P. Šuráň .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ševčík Igor - BARTOŇ Pavel, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Skopalík
Tip experta: remíza

Ve Velkých Karlovicích se urodí po 90 minutách remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích