2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice udolaly Nevšovou a připisují si první letošní výhru


Branky


5

Do Velkých Karlovic zavítali fotbalisté z Nevšové a již ve třetí minutě se ujali vedení brankou kanonýra Tomšů. Domácí ale do patnácti minut zápas ještě otočili. Ve druhém dějství se Velké Karlovice první letošní výhru už vzít nenechaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky, hosté jednu

Do zápasu ve Velkých Karlovicích jsme šli opět s absencí několika hráčů, ale i tak začal pro nás slibně, kdy jsme se hned ve 3. minutě ujali vedení po průniku Vaška Tomšů se tento nemýlil a poslal nás do vedení. Soupeř nás poté více zatlačil ve snaze zápas vyrovnat, což se mu také podařilo po standartní situaci. Bohužel vzápětí následovala druhá branka, kterou jsme inkasovali po faulu na gólmana. Do konce poločasu se stav nezměnil a hrál se vyrovnaný duel," hodnotí první dějství činovníci TJ Sokol Nevšová.

Domácí cennou výhru uhájili až do konce

Ve druhé půli jsme byli více na míči a snažili se utkání vyrovnat, bojovali jsme, ale soupeř byl v zadních řadách pozorný. Podařilo se nám vsítit i vyrovnávací branku, tak však pro ofsajd nebyla uznána. V závěru jsme hru otevřeli a posílili útočnou řadu a tak i soupeř si díky prostoru vytvořil šance, nastřelil tyč a i jeho ostatní pokusy náš gólman zlikvidoval. Zápas tak skončil těsnou výhrou 2-1 i když by utkání určitě více slušela remíza," viděli průběh druhého poločasu fotbaloví funkcionáři TJ Sokol Nevšová.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí:

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Byl to remízový zápas, je škoda, že jsme neudrželi vedení a zbytečně brzo inkasovali. Na výsledku se bohužel projevila i absence hráčů.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - J. Mikula [-] , J. Podešva [-] , R. Zeť [-] - T. Ondřejka [-] (90. T. Štuler [-] ) , J. Píšek [-] - J. Kučera [-] (90. M. Jurajda [-] ) , P. Škrobák [-] - L. Němec [-] , M. Podešva [-] , M. Melichařík [-]

TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - M. Böhm [-] (64. O. Zámorský [-] ) , R. Kvěťák [-] , M. Toman [-] , J. Kovář [-] (84. T. Václavík [-] ) , J. Solařík [-] , P. Stratený [-] , J. Fuksa [-] , M. Kuric [-] , R. Vašička [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 8. J. Kučera , 78. J. Píšek , 86. P. Škrobák - 17. V. Tomšů , 23. J. Kovář .
Hráči zápasu: J. Kučera , L. Němec - P. Stratený .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - AMBROZ Zdeněk, HRUBÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Remeš
Tip experta: remíza

Utkání ve Velkých Karlovicích skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích