1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:00

6.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršice vydolovaly na půdě Bystřice pod Hostýnem první dva letošní body


Branky


5

Poslední celek tabulky zavítal na půdu Bystřice pod Hostýnem. Domácí celek se ujal vedení již po jedenácti minutách hry. Hostím se podařilo srovnat těsně před odchodem do kabin. Ve druhém dějství se již diváci branky nedočkali. Na penalty se více dařilo Boršičanům a mají bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Z webu SK Boršice:

V sobotu 12.9.2020 v 16:00 hod. začíná mistrovský zápas mužů Bystřice pod Hostýnem – Boršice. Boršice jsou na 14. místě tabulky, 0 bodů;  v minulé sezóně obsadili 7. místo v tabulce, 19 bodů. Bystřice pod Hostýnem je na 10. místě tabulky, 5 bodů;  v minulé sezóně obsadili 10. místo v tabulce, 14 bodů. Výsledek vzájemného utkání v minulé sezóně: Boršice – Bystřice pod Hostýnem, 3:1 (2:0).

 

Jindřich Lehkoživ, trenér Bystřice p. H.: „Jsem zklamaný jak z výsledku, tak z předvedené hry. Pokud hráči nepřenesou do utkání herní věci z tréninku a nepřidají k tomu disciplínu, tak se těžko zlepšíme herně i bodově. Budeme si muset s hráči promluvit a buď to budou akceptovat, protože jinak je moje další působení u mužstva zbytečné.“

Ve druhém dějství už branka nepadla

Pavel Cigoš, trenér Boršic: „Obrovsky se ukázalo, jak velký byl pro nás návrat špílmachra Ohnutka do sestavy. Vědomi si vážnosti situace jsme si jeli za každou cenu pro body. Kluci se k tomu postavili čelem, semkli se a od první minuty bojovali. O to větší škoda je zahozených tří úvodních velkých šancí Cigošem a Nečasem. Přešel tak trest z protiútoku. Poté se hra uklidnila y my vyčkávali na svou šanci, kdy po naražení s Vrtákem se střelou z 25 metrů parádně trefil do šibenice právě Ohnutek. Po přestávce jsme byli nebezpečnější, šli si za výhrou více srdíčkem než domácí. V samém závěru nás podržel Janečka, kdy zlikvidoval sólo soupeře, na druhé straně sudí neviděl faul na Ohnutka.

Na penalty vyhráli hosté



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H:

SK Boršice
facebook Boršic: Za předvedenou hru si oba celky bod zasloužili, my pak druhý za větší odhodlání. Konečně se k nám štěstí přiklonilo.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
D. Mikulášek [-] - A. Křek [-] (46. M. Kubík [-] ) , P. Lendler [-] , D. Malát [-] , D. Ondroušek [-] , P. Votava [-] , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-] (73. P. Křížek [-] ) , J. Juráň [-] , T. Heger [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - P. Vrták [-] , E. Trlida [-] , O. Večeřa [-] , P. Dovrtěl [-] , V. Suchánek [-] , T. Ohnutek [-] , L. Oslzla [-] , M. Březina [-] , M. Cigoš [-] , M. Bartošík [-]

ŽK: 22. T. Heger , 62. P. Lendler , 89. P. Votava - 55. P. Vrták .
Hráči zápasu: M. Tureček , L. Juhas - E. Trlida , T. Ohnutek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - KOTAČKA Rostislav, SCHNÜRMACHER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Pavel Remeš
Tip experta: výhra domácích

Bystřice pod Hostýnem doma Boršice přehraje

Tip: výhra domácích

Tip: remíza