P. Šuráň 38. (p.)
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice potvrdily v Nedašově roli favorita


Branky


38. P. Šuráň (p.) - 16. M. Bernátek , 42. O. Červenka , 73. R. Slobodian (p.) , 90. V. Bykhovskyi
3

Hosté z lázeňského města našli recept na domácí obranu již v první půli, kdy vstřelili dvě branky. Ve druhém dějství hosté navýšili svůj náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější

Domácí Nedašov přivítal na svém hřišti jednoho z favoritů soutěže - celek z Luhačovic. Utkání přihlížela skvělá divácká návštěva a 350 diváků se určitě nenudilo. Vidělo pět branek, z toho však čtyři v síti domácího brankáře. Nedašovu tak start do soutěže nevyšel, ale výkon týmu nebyl tak špatný, jak tomu napovídá celkový výsledek.

Radek Cícha (sekretář Nedašova): „První poločas se nám povedl. Co nám bylo platní, že jsme byli herně lepší, když jsme šance neproměnili. Soupeř byl hlavně efektivní, prodal své zkušenosti a trestal naše chyby. Po přestávce se hra vyrovnala, ale góly dál střílely jen Luhačovice. Výsledek je pro nás krutý, nevyjadřuje poměr sil na hřišti. Doplatili jsme ale na špatnou koncovku.“

Hosté v závěru přidali další trefy

Portál www.luhacovice.cz - Venkovním utkáním zahájil A-tým FK Luhačovice v neděli 16. 8. nový ročník krajského přeboru. Na hřišti Nedašova se mu dařilo. Vítězství pro Luhačovice zajistili trefami do sítě soupeře O. Červenka, Bernátek, Slobodian a Bykhovskyi, zatímco domácí skórovali jen jednou. “Na horké půdě Nedašova jsme podali disciplinovaný výkon. Výborné utkání odehrál kapitán Ondra Červenka. Kluci se nenechali unést stylem hry domácích, za to jsem rád. Odměna je 4 branková výhra,“ ocenil trenér Jan Jelínek.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Až krutý výsledek s jedním z aspirantů na postup...

FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Na horké půdě Nedašova jsme podali disciplinovaný výkon. Výbroné utkání odehrál kapitán Ondra Červenka. Kluci se nenechali unést stylem hry domácích, za to jsem rád. Odměna je čtyřbranková výhra.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Talčík [-] (76. Z. Šenkeřík [-] ) , D. Šenkeřík [-] , J. Fojtík [-] , J. Marek [-] , P. Šuráň [-] (88. P. Novák [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Macháč [-] (69. J. Holba [-] ) , F. Novák [-] , M. Lorenc [-] (65. J. Bartoška [-] ) , R. Cícha [-]

FK Luhačovice
M. Švec [-] - A. Popelka [-] , R. Pešek [-] (70. J. Zámorský [-] ) , V. Pavlíček [-] , J. Kořenek [-] , M. Bernátek [-] (78. V. Bykhovskyi [-] ) , D. Hubáček [-] , Š. Červenka [-] (63. J. Janča [-] ) , O. Červenka [-] , R. Slobodian [-] (89. J. Jelínek [-] ) , J. Kryšpín [-]

ŽK: 57. J. Fojtík - 18. J. Kryšpín , 63. A. Popelka , 81. J. Kořenek .
Hráči zápasu: P. Šuráň - R. Slobodian , O. Červenka .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: FILGAS Jan - STODŮLKA René, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Válek
Tip experta: výhra hostů

Luhačovice si přijedou do Nedašova pro tři body

Tip: výhra hostů