4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Napajedel v domácím prostředí rozstříleli Morkovice


Branky


3

Na vysoké výhře domácího celku se dvěmi přesnými trefami podílel Roman Foral.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili hned dvakrát

"Nový soutěžní ročník krajského přeboru jsme začali výhrou nad kvalitním mužstvem z Morkovic. První poločas jsme vedli 2:0, když se hlavou trefil Koutník a po střele Forala dorazil míč do sítě Holomek Robin. Další obrovské dvě šance jsme nevyužili a i proto se hosté od začátku druhé půle snažili o srovnání skóre. Byly z toho dvě nastřelená břevna, zatím co my jsme využili možnosti k brejkům do otevřené obrany a skóre navýšili na 4:0 ( 2x Foral ). Hosté hráli aktivně až do konce zápasu, k vidění byly další možnosti na obou stranách, ale již bez gólu," hodnotí velmi povedený duel trenér A týmu Napajedel Josef Pospíšil.

Domácí přidali další dvě branky

"Utkání jsme celkově nezvládli. Po herní stránce nebyla součinnost ve všech formacích. Chyběl pohyb, nabídka, rychlost provedení a zakončení v herních situacích bylo žalostne. Rozhodující moment utkání byla 28. minuta prvního poločasu, kdy jsme inkasovali první branku a za dvě minuty podruhé. To domácí nakoplo a zároveň uklidnilo. Naopak my byli v hluboké krizi a nebyli jsme schopni proměnit vyloženou brankovou příležitost. Soupeř nás přehrál ve všech směrech a gratuluji mu k zisku třech bodů. Takto se určitě nechceme prezentovat a doufám, že v příštím utkání to zlomíme v zisku plných bodů", viděl zápas v Napajedlích trenér Morkovic Radek Barnet.



Ohlasy k zápasu


TJ Fatra Slavia Napajedla
web Napajedel: Povedené utkání a dařilo se nám i střelecky.

FC Morkovice
Radek Barnet, trenér: Utkání se nám vůbec nevydařilo a domácí trestali naše chyby.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - P. Koutník [-] , A. Simerský [-] , M. Drga [-] , M. Holomek [-] , D. Škarek [-] , R. Holomek [-] (82. Z. Zimčík [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Foral [-] , K. Havránek [-] (88. D. Brauner [-] ) , J. Laciga [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , D. Hradil [-] (54. O. Augustin [-] ) , J. Večerka [-] - O. Pospíšil [-] , J. Šlajs [-] , D. Judas [-] (38. ) , J. Kapounek [-] - M. Oplt [-] , L. Berky [-] , D. Knap [-]

ŽK: 50. R. Foral , 65. K. Havránek , 68. R. Holomek - 30. J. Kapounek .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - HORVÁTH Antonín, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Válek
Tip experta: výhra hostů

Morkovicím se podaří odvézt z Napajedel tři body

Tip: výhra domácích