1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:30

6.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Živanice doma podlehly Chlumci, rozhodl sporný gól


Branky


40. T. Kakrda - 32. T. Labík , 74. J. Havel
6

Do Živanic přijel Chlumec nad Cidlinou a odvezl si všechny body. Rozhodla branka, kterou uznal pomezní sudí, na závěr vzbudily emoce situace v obou vápnech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, domácí srovnali krok

Domácí nevstoupili do utkání dobře a hosté měli více ze hry. Chlumec se dostával snadno před branku domácích, kterou hájil Frydrych, ale dlouho zůstaly šance hostů nevyužité. Z domácích akcí stojí za zmínku snad jenom střela Poláka. Ve 32. minutě se hosté prokombinoval až do vápna domácích, přihrávku od brankové čary obdržel na zadní tyči číhající Tomáš Labík a míč bez problémů uklidil do prázdné branky, 0:1. Domácí obdržená branka probudila a hra se vyrovnala. Ve 40. minutě se domácí dostali po levé straně až do vápna, přihrávku pod sebe ještě jeden z hráčů nevyužil a trefil břevno, ale odražený míč uklidil do odkryté branky z malého vápna Tomáš Kakrda, 1:1. Nerozhodným výsledkem také první poločas skončil. 

Sporná trefa z rohu

Druhý poločs nabídl vyrovnanou partii. Hosté měli zajímavou příležitost po hodině hry, kdy po přímém kopu z hranice šestnáctky musel předvést gólman Frydrych dobrý zákrok, aby střelu vyrazil. V 72. minutě zahrávali hosté rohový kop, k hlavičce se procpal Jakub Havel a nasměroval jí za záda domácího gólmana. Míč se snažil vyhlavičkovat na čáře stojící Spěvák, ale to se mu dle signalizace pomezního povedlo až za brankovou čarou, tudíž platná branka a stav 1:2. Domácí byli na asistenta hodně rozezlení. V 88. minutě zahrával Chlumec další roh a domácí Spěvák dle sudího fauloval ve vápně, což znamenalo penaltu, opět k velké nevoli domácích hráčů. Míč si vzal Jarkovský, ale branku domácích přestřelil. Živanice měly v nastaveném čase sérii tří rohových kopů, po druhém z nich se neúspěšně dožadovaly penalty, po třetím hosté vykopli míč z brankové čáry, a tak utkání skončilo 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Živanice
David Petrus - hráč: Zápas, na který bychom raději zapomněli. Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře, soupeř byl lepší, po zásluze šel do vedení. Nám se ale povedlo do poločasu vyrovnat, o přestávce jsme si řekli, že takto hrát dál nemůžeme. Naše hra se ale příliš nezlepšila ani ve druhém poločase. Soupeř šel po rohu znovu do vedení, když gól odmával pomezní. Z mého postavení jsem to jako gól neviděl, tak nezbývá než věřit pomeznímu. Poté se opět kopala proti nám penalta, kterou ale soupeř neproměnil. Je jen škoda, že stejně pečlivě penaltovou situaci hlavní rozhodčí neviděl i na druhé straně v poslední minutě. Místo toho utkání urychleně ukončil. Ale holt chyby se stávají. Nám utkání nevyšlo, soupeř byl lepší.

FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře, aktivně a od první minuty jsme byli lepším mužstvem. Šli jsme do vedení, které soupeř po naší chybě před poločasem vyrovnal. I ve druhém poločase jsme měli více ze hry a zaslouženě jsme vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - D. Pánek [-] , S. Langr [-] , L. Polák [-] , D. Petrus [-] (77. P. Štěpánek [-] ) , L. Kopecký [-] (77. J. Gašpar [-] ) , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , A. Zavřel [-] , M. Staněk [-] , M. Spěvák [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
R. Petr [-] - J. Jarkovský [-] , J. Krčál [-] , V. Vejr [-] (87. P. Veselka [-] ) , T. Labík [-] (83. O. Žahourek [-] ) , J. Kučera [-] , R. Čáp [-] , J. Kadlec [-] , J. Havel [-] , T. Bastin [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 36. S. Langr , 55. L. Polák , 59. A. Zavřel , 70. L. Kopecký , 88. M. Spěvák , 90. L. Frydrych - 75. J. Novotný , 81. R. Čáp , 89. J. Kadlec .
Hráči zápasu: J. Havel .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Vokoun Daniel - NEJEDLO Tomáš, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů