2:1
(1:1)
36. D. Huf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy doma vybojovaly těsnou výhru nad béčkem Pardubic


Branky


39. V. Hron , 67. T. Matějka - 36. D. Huf
5

Pardubice vedly v Zápech pouze chvilku. Domácí dokázali vývoj utkání otočil a o jednu branku vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Pardubice trvalo pouze tři minuty.

Opatrný úvod utkání přinesl první větší příležitost až ve 13. minutě. Domácí útočník se dostal k nebezpečné hlavičce, ale hostující brankář Letáček byl připravený a míč dokázal lapit. Poté diváci opět dlouho čekali na další zajímavou příležitost. Ve 36. minutě si vzal míč hostující forvard David Huf a předvedl krásnou individuální akci, kdy si poradil s obráncem a nezaváhal ani před domácím gólmanem, kterého prostřelil ranou mezi nohama, 0:1. Z vedení se ale hosté mohli těšit jen malou chvíli. Ve 39. minutě zahrával zkušený Hašek přímý kop a v závaru ve vápně se nejlépe zorientoval Vojtěch Hron, který nadvakrát dopravil míč hlavou do sítě, 1:1. Více šancí už k vidění v první půli nebylo, a tak odcházela mužstva do kabin za nerozhodného stavu.

Vyrovnanou partii rozhodl střídající hráč domácích

Ani druhý poločas nenabídnul velké množství šancí. Hosté se dostali do velké možnosti jako první. Pfeifer vyslal střelu z levé strany a jen centimetry dělily hosty od vedení, míč totiž skončil na tyči branky domácích. Domácí reagovali v 67. minutě, kdy se hlavou prosadil střídající Tomáš Matějka, 2:1. Zápy se poté soustředily na bezchybnou obranu, kterou hosté nebyli schopni překonat. Zkušené domácí mužstvo si tak až do závěrečného hvizdu těsný náskok pohlídalo a slavilo tři body.

 

Zdroj: Web FK Pardubice



Ohlasy k zápasu



FK Pardubice B
Kamil Řezníček - trenér: Odehráli jsme fotbalově hodně slušné utkání. Kluci bojovali, makali, za to je musím pochválit. Po půlhodině vstřelil Huf gól, ale Zápy brzy vyrovnaly. Domácím nahrávalo velké množství standardních situací, po kterých byli nebezpeční v předbrankovém prostoru. Celkem slušně jsme se s tím před naší brankou popasovali, ale bohužel dvě situace neubránili. Výkon z naší strany byl dobrý, ale jedeme bez bodů.



Sestavy


SK Zápy
I. Doležal [-] - L. Magera [-] (82. M. Kubů [-] ) , V. Hron [-] (63. K. Janko [-] ) , P. Putz [-] , L. Koutenský [-] (63. T. Matějka [-] ) , J. Eliáš [-] , L. Woitek [-] , F. Hakl [-] , M. Jelínek [-] , P. Růžek [-] , P. Hašek [-]

FK Pardubice B
J. Letáček [-] - L. Pfeifer [-] , M. Vít [-] , D. Huf [-] , A. Nemšovský [-] , L. Hušek [-] , T. Kubart [-] , L. Zelenka [-] , S. Lee [-] (86. F. Stýblo [-] ) , F. Čihák [-] , V. Sychra [-] (86. T. Pitter [-] )

ŽK: 59. L. Woitek , 80. K. Janko , 87. T. Matějka - 9. S. Lee , 21. V. Sychra , 49. L. Hušek , 58. L. Pfeifer , 60. A. Nemšovský , 89. M. Vít .
Hráči zápasu: V. Hron .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Janoch Marek - GRIMM Tomáš, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích