M. Volf 84. (p.)
M. Ježek 87.
2:1
(0:0)
62. V. Vejr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:30

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře v samotném závěru otočily duel s Chlumcem nad Cidlinou


Branky


84. M. Volf (p.) , 87. M. Ježek - 62. V. Vejr
5

Vyrovnaný duel přinesl branky až ve druhém poločase. Domácí sice prohrávali, ale v závěrečných minutách skóre otočili a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha hostů k brance nevedla

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané. Do zajímavé příležitosti se dostal hostující T. Labík, který přešel přes dva protihráče, ale ani nadvakrát nedokázal překonat gólmana Truksu. Domácí kontrovali střelou Martana z přímého kopu z dvaceti metrů. Jeho ránu si ale pohlídal hostující brankář Brát. Více zajímavých možností bojovný první poločas nenabídl, a tak se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu.

Obrat domácích v závěru

Vyrovnaný zápas pokračoval i po přestávce. V 62. minutě zahrávali hosté přím kop, signál se jim i díky podklouznutí jednoho z hráčů nepovedl, přesto dostali míč před branku, kde vznikl závar, domácí brankář neudržel míč v rukavicích a nejlépe se zorientoval Vítek Vejr, který poslal hosty do vedení, 0:1. Domácí měli snahu vyrovnat a k dispozici měli několik přímých kopů. V 84. minutě zahrával jeden z nich střídající Hlůže, jeho spoluhráč se ve vápně poroučel k zemi a sudí nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starosti Marek Volf, který poslal gólmana na jednu stranu a míč neomylně na druhou, 1:1. V 87. minutě rychle vhodil autové vhazování do hry Novotný, Volf posunul míč ve vápně vzduchem za sebe Martin Ježek hlavou poslal domácí do vedení 2:1. To už si hráči v černém nenechali vzít a po obratu v závěru mohli slavit tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Josef Petřík ml. - trenér: Myslím, že to byl z dosavadních čtyř kol nejtěžší soupeř. Když jsme si vytvořili gólovou příležitost my, vytvořil si jí i Chlumec. Ve druhé půli se soupeř dostal do vedení, my jsme měli dvě nebo tři příležitosti, které jsme neproměnili. Potom jsme proměnil pokutový kop na 1:1 a na konci se k nám přiklonilo štěstí, kdy jsme rychle rozehráli autové vhazování a hosté neobsadili útočníka na malém vápně. Utkání by více slušela remíza.

FK Chlumec nad Cidlinou
Jan Kraus - trenér: Po celý první poločas jsme byli lepším mužstvem, kdy jsme neproměnili nějaké šance. Ve druhé půli už se nám to povedlo a šli jsme do vedení. Bohužel jsme to vedení neudrželi.



Sestavy


FK Přepeře
F. Truksa [-] - M. Ježek [-] , L. Martan [-] (76. N. Hlůže [-] ) , M. Volf [-] , F. Jarosz [-] (59. K. Zaradny [-] ) , T. Bulíř [-] (89. A. Vaníček [-] ) , M. Pavlata [-] , P. Tvaroha [-] , J. Nesvadba [-] , V. Venc [-] , V. Novotný [-]

FK Chlumec nad Cidlinou
J. Brát [-] - J. Krčál [-] , P. Veselka [-] , M. Kopáč [-] , T. Bastin [-] , V. Vejr [-] (86. J. Labík [-] ) , T. Labík [-] , J. Kučera [-] (65. T. Hynek [-] ) , R. Čáp [-] , J. Kadlec [-] , J. Havel [-]

ŽK: 30. F. Jarosz , 75. V. Novotný - 73. V. Vejr , 76. J. Krčál , 82. J. Kadlec , 88. R. Čáp . ČK: 92. J. Krčál .
Hráči zápasu: F. Truksa , M. Ježek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - CICHRA Matěj, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů