0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný duel rozsekly penalty


Branky


0

Doslova šachovou partii rozehrály celky Nýřan a Radnice. Napínavý duel nakonec musely rozetnout až pokutové kopy, díky kterým se hosté přiblížili svému soupeři v průběžné tabulce na jediný bod. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V samotném zápase měli v první půli mírně navrch hosté, kteří by se v případě tříbodové výhry mohli v tabulce před Nýřany posunout. Oba týmy si totiž poslední kola téměř kopírují výsledky, naposledy například shodně uspěly v penaltách 4:3. Ale vraťme se k aktuálnímu kolu. Necelá stovka přítomných fanoušků v první půli branku neviděla a jen se tak mohla dohadovat, jak vyrovnaná partie dopadne.

 

Odpověď však nepřineslo ani dějství druhé. V dobrých šancí selhal zkušený radnický Kočka, který nejprve pálil z dobré pozice ve velkém vápně, následně šel sám na bránu, ale obstřelením gólmana prostor ohraničený třemi tyčemi netrefil. Domácím zase nepomohlo ani dvojí vyloučení na straně soupeře, když nejprve předčasně putoval do sprch po druhé žluté Draský a v třiaosmdesáté minutě i gólman Spěváček, který zazpíval do publika pár nepublikovatelných výrazů, které autor reportáže pomalu ani nezná. 

 

Vše tak musely nakonec rozseknout pokutové kopy. V minulém koel v nich oba soci uspěli, dnes mohl pouze jeden. Na každé straně se vytáhli gólmani proti dvěma exekutorům, ale protože Nýřany navíc přidaly břevno, mohli se z další výhry radovat hosté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Nýřany
Niedermayer Martin (TJ DIOSS Nýřany): „Neměli jsme pomalu žádnou gólovku. Šancí jsme si vytvořili velmi málo, spíše jen náznaky. Takže asi bod je spravedlivý, byli jsme takový nesví. Penalty jsou již loterie, ale remíza je asi spravedlivá.“

TJ Sokol Radnice
Janatová Jolana (TJ Sokol Radnice): „Domácí byli pro nás nakonec slabým soupeřem, což jsme nečekali. První půli jsme měli převahu, ale nepodařilo se nám dát branku. To pokračovalo i ve druhém poločase, ale nakonec jsme vyhráli i devíti. Dá se říci, že jsme zde ztratili bod.“



Sestavy


TJ Nýřany
T. Kouba [-] - J. Cink [-] , E. Říha [-] (46. J. Václavík [-] ) , J. Rosol [-] , L. Šlégl [-] (46. T. Michálek [-] ) , Z. Cink [-] , J. Šlégl [-] , J. Folk [-] (62. L. Ďurina [-] ) , J. Cvachouček [-] , V. Kočí [-] , Z. Zdvihal [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - D. Fencl [-] , P. Valenta [-] , V. Melich [-] (83. Š. Körner [-] ) , M. Habr [-] , M. Krč [-] , P. Kočka [-] , J. Esterka [-] (90. J. Körner [-] ) , J. Draský [-] , D. Rýdl [-] , T. Richter [-] (26. V. Spurný [-] )

ŽK: 56. Z. Cink , 62. J. Folk , 71. J. Rosol , 84. J. Václavík - 59. J. Draský . ČK: 77. J. Draský , 83. T. Spěváček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lhoták Luděk - PÁLEK Ondřej, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.