Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková urvala body před COVID pauzou


Branky


12

Důležitá výhra domácích, ale proti oslabeném Příkosicím to neměli lehké. Zápas rozhodli až ve druhém poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly, ale i červená karta pro hostující

Zápas sotva začal a Raková musela čelit scénáři, na který už je, dá se říci, zvyklá. Po jednoduchém nakopnutí míče dopředu rakovský obránce netrefil balon, ale příkosický útočník ještě nepotrestal. O minutu později se situace téměř opakovala. Centrovaný balon do vápna letěl na kopačky rakovského obránce, který ale opět trestuhodně netrefil míč, a tak se dostal na úplně volného Krajdla. Ten neměl těžkou práci a vstřelil úvodní branku zápasu - 0:1! Za mírného deště docházelo velmi často k nepřesnostem na obou stranách. Raková mírně stupňovala svůj tlak, ale nedařilo se jí proměnit žádnou větší šanci. Až ve 20. minutě se po skvělé nahrávce ocitl sám před brankářem Procházka, který srovnal na 1:1! Kolem 30. minuty došlo ke zkratu Nováka, který úplně bezdůvodně dupl na nohu ležícího rakovského hráče přímo před zrakem hlavního sudího. Ten neváhal a rovnou tasil červenou kartu. Proti 10-ti se Raková snažila více diktovat hru, ale opět z nakopnutého balonu se řítil sám na brankáře Krajdl, který vrátil Příkosice do vedení – 1:2! A mohlo být pro domácí ještě hůře. Krajdl opět běžel sám na brankáře, tentokrát ho ale domácí gólman Šilhánek vychytal. Celý zbytek poločasu bylo obléhání příkosické brány. Těsně před koncem poločasu se k odraženému míči dostal Mrvka a zajistil opět vyrovnané skóre – 2:2!

Domácí využili početní převahy

Začátek druhého poločasu byl bez větších šancí. Raková měla více míč na kopačkách, ale i Příkosice občas hrozily z rychlých protiútoků. Příkosickým hráčům docházeli síly, a tak se rakovští dostávali do větší převahy a vytvořili si několik šancí. Uklidnění přinesl Turek, který v 67. minutě strhl vedení na rakovskou stranu – 3:2! Jen o pár minut později skóroval opět Procházka – 4:2! Raková uchlácholená dvougólovým náskokem začala hrát velice profesorsky, což vedlo k sérii šancí Příkosic. Příkosičtí hráči ale žádnou neproměnili, a tak se skóre již neměnilo. Raková doma zvítězila před nucenou přestávkou 4:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková
Jakub Procházka: Jsem rád, že jsme navázali výhrou z předešlého utkání. Bylo povinností zvítězit před nucenou pauzou.




Sestavy


TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - P. Procházka [-] (60. P. Michálek [-] ) , P. Vohár [-] , M. Běle [-] , J. Mrvka [-] , J. Štincík [-] , J. Procházka [-] , J. Rottenborn [-] , O. Turek [-] , F. Šrámek [-] , D. Kašpar [-]

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - O. Kapoun [-] (46. P. Gosza [-] ) , T. Forejt [-] , F. Šlajch [-] (46. P. Šefl [-] ) , J. Čada [-] , T. Pražák [-] , L. Krajdl [-] , J. Burda [-] , L. Forejt [-] , T. Jelínek [-] , J. Novák [-]

ČK: 32. J. Novák .
Hráči zápasu: J. Procházka .
Místo: TJ Sokol Raková. Rozhodčí: Červený Václav - BÍBA Zbyněk, MAZÁN Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:53

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Matěj Rybař

Expert: Jakub Procházka
Tip experta: výhra domácích

Čeká nás vesnické derby, kde půjde spíše o bojovnost než o nějaký pohledný fotbal. Diváci o moc nepřijdou. Nicméně Raková doma zvítězí.

Tip: remíza