M. Bouzek 10.
J. Hauer 42. (p.)
M. Bouzek 66.
J. Hauer 90. (p.)
5:4p.
(2:0)
53. T. Hatina
63. J. Melka
67. T. Hatina (p.)
86. T. Hatina
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Touškově


Branky


10. M. Bouzek , 42. J. Hauer (p.) , 66. M. Bouzek , 90. J. Hauer (p.) - 53. T. Hatina , 63. J. Melka , 67. T. Hatina (p.) , 86. T. Hatina
12

Pro diváky by to bylo určitě zajímavé utkání. Touškov dvakrát vedl, Mýto jednou, i přesto se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný poločas domácích

Mýto B určitě chtělo v Touškově zápas zvládnout a udržet si náskok na prvním místě v tabulce. Ale první poločas se hostujícím vůbec nevyvedl. Hostujícím chyběl hlavně pohyb. První gól inkasovali v 10. minutě, kdy zahráli špatně ofsajdovou past a prosadil se Bouzek - 1:0. Druhý gól dal domácí tým ve 42. minutě. Po správně odpískané penaltě se prosadil Hauer - 2:0. První poločas byl hlavně v režii domácího mužstva a zaslouženě šlo do šatny za stavu 2:0.

Hostující tým to nevzdal

Do druhého poločasu šla rezerva divizního celku s tím, že se budou snažit co nejdříve snížit rozdíl skóre. V 53. minutě se jim to povedlo, prosadil se Hatina - 2:1. O 10 minut později, v 63. minutě, se podařilo Mýtu vyrovnat skóre, trefil se Melka - 2:2. Domácím se ale podařilo rychle vrátit vedení na svoji stranu. Po krásné nahrávce mezi stopery se prosadil Bouzek - 3:2. Ale ani tahle situace Mýto nepoložila a za pár minut, po faulu domácího hráče, se pískala penalta, kterou proměnil Hatina - 3:3. A stejný hráč 7 minut před koncem dovršil svůj hattrick po krásné střele z vápna - 3:4. Už to vypadalo, že si Mýto odveze všechny 3 body, ale Touškov byl proti. Běžela poslední minuta zápasu, kdy Mýto faulovalo domácího hráče ve vápně a Hauer proměnil svou druhou penaltu v zápase - 4:4. Šlo se do penalt. 

V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Mýto B
Pavel Grambal: Bohužel jsme si neodvezli všechny 3 body. V prvním poločase byl domácí tým určitě lepší i díky naší špatné hře. Ve druhém poločase byl náš výkon mnohem lepší. V součtu bych řekl, že remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Město Touškov
M. Procházka [-] - J. Zahradník [-] (77. J. Papež [-] ) , A. Mezera [-] , T. Fleissig [-] , O. Karbusický [-] , L. Hodek [-] , M. Bouzek [-] , P. Foltýn [-] , J. Hauer [-] , I. Momotov [-] , R. Voith [-]

TJ Slavoj Mýto B
M. Matouš [-] - P. Grambal [-] , M. Melka [-] , J. Povolný [-] , D. Anténe [-] - M. Lupáč [-] (87. J. Šmíd [-] ) , M. Veverka [-] , T. Vonášek [-] - S. Mackovič [-] (83. M. Vild [-] ) , T. Hatina [-] - J. Melka [-] (72. J. Pelnas [-] )

ŽK: 48. I. Momotov , 67. A. Mezera - 42. M. Melka , 55. J. Melka .
Hráči zápasu: J. Hauer - T. Hatina .
Místo: Touškov. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ŠLAUF Jiří, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:53

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matěj Rybař

Expert: Jakub Procházka
Tip experta: remíza

Rozjeté Mýto B čeká utkání na půdě Touškova, kde zaváhá a body se budou dělit.

Tip: výhra hostů