3:1
(1:1)
45. L. Kutil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na rokycanské hřiště jela ambulance


Branky


26. D. Holek , 76. J. Drábek , 88. D. Hájek - 45. L. Kutil
17

"Kaňkou na vítězství je zranění Martina Huberta, který byl odvezen s otřesem mozku a zatím nezjištěným zraněním kolene do nemocnice." hodnotil utkání Zbyněk Drozda, trenér domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrádek srovnal do šaten

Hrádečtí přijeli do Rokycan bez útočníka Kočího a v útočné fázi to bylo znát. Vepředu neudrželi míč a domácí byli první půlhodinu téměř neatakováni. To domácím vyhovovalo a z utkání, které měli pod kontrolou, chtěli vytěžit několik gólových příležitostí, které si vytvářely zejména po křídelní souhře. Brankou ale nakonec skončila až krásná střela středního záložníka, Dušana Holka, který ve 26. minutě vymetl všechny pavučiny v horním rohu branky hostí. Ryba neměl sebemenší šanci. Ke konci poločasu se hra srovnala, domácí upustili na aktivitě a toho před přestávkou využili hosté. K nařízenému přímému kopu z hranice šestnáctky se postavil Libor Kutil a precizní střelou srovnal na 1:1.

Ambulance

Druh poločas už moc fotbalovosti nepřinesl. Hra se hodně kouskovala a proto byla spíše vyrovnaná. Domácí chtěli hru oživit střídajícími hráči plných sil, ale hrádecká obrana je k vážnějšímu zakončení nepustila. Branka padla až patnáct minut před koncem, když se z rychlého protiútoku prosadil Jiří Drábek. Tlak Hrádku se v závěru stupňoval a mnohdy byl až za hranou. Střídající Martin Hubert si po jednom ze soubojů odnesl zranění kolene a otřes mozku. Do rokycanské kabiny tak byla ještě před koncem zápasu zavolána ambulance a hráč byl odvezen do rokycanské nemocnice. V závěru zápasu domácí ještě potvrdili svou výhru, když po rychlém útoku do otevřené obrany skóroval střídající Dominik Hájek.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér domácích: Těžký zápas, proti velmi důraznému soupeři, který hrál až za hranou. Jsme rád, že jsme utkání výsledkově zvládli. Spokojený jsem byl s první půlhodinou zápasu, následně jsme polevili a soupeř nás potrestal. Druhá půle už nebyla moc fotbalová, hodně se přerušovalo a nám dělalo velký problém udržet míč na kopačkách. Kaňkou na vítězství je zranění Martina Huberta, který byl odvezen s otřesem mozku a zatím nezjištěným zraněním kolene do nemocnice.

TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér hostů: Úvodních 20 minut byli lepší domácí, my jsme nedokázali udržet míč a domácí nás napadali zejména po křídlech. Až po obdržení branky jsme hru vyrovnali a v závěru poločasu se nám podařilo srovnat. Ve druhé půli byla už hra vyrovnanější, vytvořili jsme si několik příležitostí, ale skóroval bohužel soupeř. Nejdříve z rychlého protiútoku a v závěru, při našem tlaku, se dostali hosté do otevřené obrany.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Svěchota [-] - D. Holek [-] , M. Chmelíř [-] (59. M. Hubert [-] ) , F. Stejskal [-] , J. Klír [-] , P. Plzák [-] , M. Ineman [-] , O. Varga [-] , O. Lang [-] (77. D. Hájek [-] ) , J. Drábek [-] (77. R. Pražský [-] ) , M. Drábek [-] (59. J. Laubr [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - F. Mareš [-] (80. M. Kolář [-] ) , A. Štěpán [-] , J. Pojar [-] , J. Brabec [-] , Š. Gajdečka [-] - J. Skuhra [-] , L. Šoural [-] , L. Kutil [-] , J. Kutil [-] - J. Skála [-] -

ŽK: 53. O. Varga , 61. J. Laubr , 84. D. Hájek - 28. L. Kutil , 68. J. Kutil .
Hráči zápasu: D. Holek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - KŘEN Jiří, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích