3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žákava potřetí v řadě remizovala, tentokrát penalty nezvládla


Branky


17. M. Tichý , 70. T. Vaneš - 25. J. Smazal , 39. J. Smazal
16

Žákava sbírá remízy jak na běžícím páse a tento zápas nebyl výjimkou. Kaznějovští měli víc štěstí než rozumu a díky skvělému Valešovi odjížděla Žákava jen s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Namísto rozdílového vedení byl poločas pouze 1:2

Ač přes územní převahu hostů, dostali se do vedení jako první kaznějovští. Po rychlém přechodu do útoku se prosadil v 17. minutě domácí Michal Tichý. Tlak hostů se stupňoval a k neproměněným šancím se nakonec přidaly i dvě branky hostů. Obě, z 25. a 39. minuty, vstřelil hostující Jan Smazal, který tak dostal hosty do zaslouženého vedení. Jenže u těchto branek zůstalo.

Vaneš z přímáku srovnal

Ve druhém dějství už se z kopaček hostů úvodní náboj vytratil, hra se srovnala a šance tak byly na obou stranách. Za domácí se v 70. minutě k přímému kopu postavil Tomáš Vaneš, který nedal brankáři Kosnarovi šanci. Remízový stav ale do závěrečného hvizdu nemusel vydržet. Jen díky Tomáši Valešovi v bráně domácího celku, neinkasovala Bohemia žádné další branky, a že hosté příležitosti měli. Došlo tedy na penaltový rozstřel.

Valeš dominoval

Domácí brankář byl povzbuzen svými výkony v závěru zápasu a pokryl dvě střely hostujícího celku. Kaznějov tak bere druhý bod po penltovém rozstřelu, který skončil za stavu 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér domácích: Nastoupili jsme v omlazené sestavě s pěti dorostenci a v úvodu nás soupeř jednoznačně přehrával. Nám se vydařila jedna akce ze které padl úvodní gól. Nicméně soupeř byl nadále lepším týmem a do poločasu se mu podařilo skóre zápasu otočit. Nám se podařilo z přímého kopu srovnat a v závěru nám remízu vychytal brankář Valeš, který byl jistý i v následném penaltovém rozstřelu.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán hostů: Pro nás smolný zápas. V první půli jsme mohli vést 4:1 a nikdo by se nemohl divit. Druhý poločas nám už moc nevyšel, ale i tak jsme si vytvořili 3 stoprocentní šance a jen díky brankáři Kaznějova si neodvážíme 3 body. Penalty nám dnes nevyšly.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - M. Tichý [-] , M. Mareš [-] , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] , J. Hyneš [-] (86. J. Uher [-] ) , V. Višnovský [-] (79. M. Polívka [-] ) , J. Gajdošík [-] , O. Běhounek [-] , T. Vaneš [-] , M. Vondráček [-] (90. M. Fedorco [-] )

FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Boukal [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , M. Štětina [-] (85. L. Drugda [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , J. Winkelhöfer [-] , J. Aubrecht [-] (77. R. Škala [-] )

ŽK: 20. J. Kopač , 44. O. Běhounek , 68. M. Tichý - 37. V. Mencl , 48. J. Smazal , 81. M. Štětina .
Hráči zápasu: T. Valeš - J. Smazal .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích