4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice jsou stále stoprocentní


Branky


10. R. Otcovský (vl.) , 18. F. Polášek , 69. M. Habr , 71. P. Valenta - 60. J. Masopust
27

Radnický Sokol se po třech venkovních zápasech ukázal poprvé před domácími fanoušky. Početná návštěva dvou stovek diváků byla svědky výhry domácího mužstva, které si i s drobným zaváháním poradilo s hosty se Žihle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice soupeře z počátku válcovaly

Domácí na Žihli nastoupili ve velkém a už v 10. minutě vedli 1:0. Centrovaný míč Pavla Aubrechta ml. odvracel před nabíhajícími útočníky Radek Otcovský pouze do své branky. Z následné stále aktivní hry Radnic se vyrojilo několik slibných příležitostí, ale brankou skončil až průnik Františka Poláška, který umístil míč za Hučkova záda. Domácím se postupně vytrácelo nasazení a aktivita, což mělo za následek mírné srovnání tempa hry od hostů. Do kabin se však odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

Žihle otevřela domácím oči a ti znovu zabrali

Začátek druhé sklouzl opět k nižší frekvenci aktivity, než kterou domácí hýřili na začátku zápasu. A toho po ojedinělém úniku využili hosté, kteří vyslali za obranu domácích v 60. minutě Jiřího Masopusta a ten nekompromisně pod víko zavěsil. Domácí, jakoby tento popud potřebovali a nastal další tlak na hostující obranu. V 69. minutě se z celkem nevinné akce prosadil Martin Habr, který nachytal hostujícího brankáře z 25 metrů a o dvě minuty později se hlavou prosadil kapitán domácích, Pavel Valenta, který usměrnil povedený centr z levé strany. Do konce zápasu už se nic markantního neudálo a Radnice tak spolu s Petřínem a Žichovicemi zůstávají nadále stoprocentní.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér domácích: Vstup do utkání byl z naší strany slušný. Z aktivní hry jsme se dokázali dvakrát střelecky prosadit a měli jsme i další ložené šance, bohužel bez využití. Od 30. minuty do konce zápasu se tempo naší hry výrazně snížilo, ale i tak to na zisk bodů stačilo.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: Věděli jsme, že kvalita je jasně na straně domácích, ale doufali jsme, že budeme co nejdéle držet solidní výsledek, což se moc nepodařilo. Bohužel jsem si hned na začátku srazil míč do vlastní brány. Sice jsme se na konci poločasu dostali více do hry, stejně jako na začátku druhé půle, ale kromě jedné brejkové situace jsme si více nevytvořili. Po dvou následných brankách domácích bylo hotovo. Domácí nás předčili a k bodům gratuluji.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - M. Spěváček [-] (66. T. Kroc [-] ) , M. Krč [-] (80. L. Paleček [-] ) , P. Valenta [-] - L. Aubrecht [-] , D. Fencl [-] , J. Esterka [-] (66. Š. Huttr [-] ) , M. Svoboda [-] (66. D. Rýdl [-] ) , L. Brož [-] - F. Polášek [-] , P. Aubrecht [-] (32. M. Habr [-] )

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - D. Kunt [-] , J. Šafár [-] (35. L. Meiner [-] ) , S. Peterka [-] , J. Masopust [-] , T. Přibyl [-] , M. Morgenstern [-] , P. Malý [-] , R. Otcovský [-] , L. Rázek [-] , F. Půta [-]

ŽK: 56. M. Spěváček - 71. J. Masopust .
Hráči zápasu: L. Brož .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Schveinert Radek - PÁLEK Ondřej, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Ani tady bych si na překvapení nevsadil, předpokládám, že žihelští budou dělat body spíše doma na umělé trávě a z Radnic odjedou s prázdnou. Tip: 5:2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 14:57
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 11:53
Výhra domácích

Tip: výhra domácích