2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka má první body


Branky


46. D. Triner , 60. Z. Rolko
24

Vzhledem ke skutečnosti, že bodové zisky týmů v zápasech se Starým Plzencem byly anulovány, jelikož Plzenec soutěž před 4. kolem odhlásil, byla Košutka s body na nule. Na Rokycanskou rezervu se ale dobře připravila a nedovolila jí se prosadit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se hnali za první brankou, ale domácí tlak ustáli

První patnáctiminutovka byla v režii hráčů Rokycan, kteří se natlačili na polovinu soupeře, ale nic kloudného nevymysleli. Pouhé obehrávání obrany ze strany na stranu nikam nevedlo a když se domácí otrkali, začal fotbal na obě strany. Nikomu však do poločasu nepřinesl branku a za nerozhodného stavu se odcházelo k odpočinku.

Košutka v závěru bez dvou hráčů

Po připravené rozehrávce se domácí ujali vedení, když první branku zápasu vstřelil Daniel Triner už ve 46. minutě. Hosté byli jak opaření a další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Došel si pro ní Zdeněk Rolko, jenž v 60. minutě navyšoval na konečných 2:0, ale to ještě nikdo nevěděl. V závěru zápasu se u hostů objevovala vrustrace a domácí se nechávali několikrát vyprovokovat. Kapitán domácích, Milan Primas, byl deset minut před koncem v přerušené hře zbytečně nakopnut hostujícím útočníkem do nohy, což ho bohužel pro Košutku nenechalo klidným a oplácel. Rozhodčí však předchozí nakopnutí nepostřehl a nesportovní chování Boušeho odměnil pouze žlutou kartou. O několik minut později dostal žlutou kartu Jakub Chabr, za následné protesty obdržel druhou do poroučel se také do sprch. Domácí si však zasloužené vítězství udrželi i s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán domácích: Potřebovali jsme zabrat a konečně doma vyhrát. Vyjma prvních 15 minut, kdy byl soupeř lepší, jsem s naším výkonem spokojený a takhle nějak bych si to představoval, s čímž by nejspíše souhlasil i náš trenér. Kaňkou na jinak krásné sobotě byl poněkud emotivnější závěr utkání. Útočník Rokycan litoval, že kvůli covidu není umožněno podávání rukou po zápase a tak si do mě v duchu fair play kopnul na zemi v přerušené hře. Ačkoliv jsem v normálním světě nebezpečnej jak rodinné balení lentilek, vystartoval jsem a do protihráče strčil, což bylo vidět. Oplácet se nemá. Mrzí mě, že jsem z pozice kapitána oslabil tým do dalších bojů. Pokud se nade mnou disciplinárka smiluje, tak slibuji, že si nafackuju před zrcadlem a každý ráno udělám za trest 20 dřepů s výskokem.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - K. Liška [-] (46. F. Bloch [-] ) , J. Kalaš [-] (74. J. Chabr [-] ) , M. Navrátil [-] , D. Triner [-] (74. T. Krejčí [-] ) , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] (92. D. Král [-] ) , J. Pekník [-] (67. P. Sobotka [-] ) , J. Hemzáček [-] , M. Pitule [-] , M. Primas [-]

FC Rokycany B
M. Svěchota [-] - O. Lang [-] , J. Drábek [-] , D. Kulle [-] , D. Holek [-] , D. Hájek [-] , K. Bouše [-] , J. Lev [-] , O. Varga [-] , T. Pliml [-] (29. M. Hubert [-] ) , M. Chmelíř [-]

ŽK: 37. Z. Rolko , 87. J. Chabr - 81. K. Bouše . ČK: 81. M. Primas , 87. J. Chabr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Adam - KŘEN Jiří, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Noo, musím dát vítězství domácích, pokud bych dal cokoliv jiného dostal bych v šatně waterboarding a rumburský tsunami. Dva zápasy doma, 0 bodů, skóre 1:8 = ostudná bilance, kterou je třeba výrazně napravit. Tip: 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 14:53
Výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

8. 9. 2020 11:55
Výhra hostů

Tip: výhra domácích