J. Smazal 11.
D. Hyneš 51. (vl.)
T. Nekola 55.
4:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lavička vystřílel Kralovicím alespoň bod


Branky


11. J. Smazal , 51. D. Hyneš (vl.) , 55. T. Nekola - 22. J. Lavička , 65. J. Lavička , 90. J. Lavička
24

Na Žákavském hřišti se hrál vyrovnaný souboj, plný pěkných branek a na závěr i s penaltovým rozstřelem. Druhý bod si následně připsali domácí, kteří tak berou již druhou výhru na "pecky" v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lavička srovnal úvodní tlak domácích

Žákava se do soupeře na začátku opřela a její krajní záložníci kmitali jak na setrvačník. A zásluhou pro jednoho z nich byla úvodní branka na 1:0 - vsítil Jan Smazal. Odpověď hostů na sebe ale nenechala dlouho čekat a ve dvaadvacáté minutě byl stav vyrovnaný, když se prosadil kralovický kanonýr Jan Lavička. Následná přetahovaná obou mužstev už další branku do přestávky nepřinesla. Zápas se měl rozhodovat až ve druhém dějství.

Lavička dokonal hattrick "za pět minut dvanáct"

Na začátku druhého poločasu se zase více do soupeře opřeli domácí v 55 minutě to bylo již 3:1. Nejdříve si nešťastně srazil míč do vlastní sítě kralovický Hyneš a následně skóroval domácí sniper Tomáš Nekola. Ale pro Kralovice ještě rozhodnuto nebylo. Kontaktní branku vsítil o deset minut později Jan Lavička, který v poslední minutě zápasu dovršil hattrick a pomohl týmu alespoň k penaltovému rozstřelu.

Žákava byla opět stoprocentní

Žákavu čekal druhý rozstřel v řadě a opět byla stoprocentní. Rozhodla až 7. série, ve které hosté neproměnili a druhý bod si tak nechali domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán domácích: Byl to hodně vyrovnaný zápas, pro nás se smolným koncem. Obdržený gól v nastavení bychom si měli pohlídat. Přes to bych rád vyzdvihl naše exekutory penalt, kteří byli opět stoprocentní. Zápas se hodně povedl našim krajním záložníkům, Smazalovi s Drugdou.




Sestavy


FK Žákava
T. Kosnar [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , L. Drugda [-] , M. Skala [-] , T. Nekola [-] , O. Soukup [-] (16. R. Škala [-] ) , S. Nekola [-] , J. Tišl [-] , V. Bouda [-] , J. Aubrecht [-] (63. J. Mencl [-] )

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] - P. Bulín [-] , O. Dušička [-] , M. Horyna [-] (65. D. Běláč [-] ) , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-] , P. Koča [-] (60. M. Pánek [-] ) , L. Sládek [-] , O. Hurt [-] , D. Hyneš [-]

ŽK: 80. T. Nekola - 85. J. Vlk .
Hráči zápasu: J. Smazal , L. Drugda - J. Lavička .
Počet diváků: 131. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - BUREŠ Jiří, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím, kteří to na svém pažitu umí. Prosadit by se mohl střelec Boukal a pokud se neprosadí na hřišti, tak po zápase v hospodě určitě ano. Tip: 4:2

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 14:52
Remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích