1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice znovu bodovaly, tentokrát v Lubech


Branky


24

Většina tipérů očekávala z mrtvýchvstání lubského mančaftu, který by mohl získat své první body v soutěži. Ale Svéradice domácí tým zaskočily hned na začátku a když se musel domácí Čížek poroučet do sprch, moc svému týmu pro následné oslabení nepomohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený Beránek rozhodl už v první půli

Svéradice před zápasem, kvůli několika zraněným hráčům, oslovily zkušeného, devětatřicetiletého Vlastimila Beránka kvůli posílení sestavy. A ukázalo se, že to byl nejlepší počin hostů, který mohli před samotným zápasem učinit. Beránek byl na pozici volného hráče v útočných řadách u první branky hostů, když na zteč vyslal už ve 12. minutě Marka Hájka, který si poradil s domácí obranou a nakonec i s brankářem. Ve 23. minutě navíc běžel sám na bránu a stíhající obránce Čížek jej zvládl zastavit pouze za pomoci nedovoleného zákroku na hranici pokutového území. A jelikož se jednalo o zmaření vyložené gólové šance, byla mu udělena červená karta. K následnému přímému kopu se postavil sám faulovaný a precizním obstřelem navýšil vedení svéradic na 0:2. Luby byly od začátku zápasu běhavějším týmem, ale nedařilo se mu prorazit velmi dobře organizovaný obranný blok hostů a stejná situace probíhala i po vyloučení jejich obránce. 

Domácí nezvládli vyrovnat

Vzhledem k věkovému rozdílu měli kondičně více navrch domácí a pokutové území Svéradic důrazně okupovali. Hodně brankových příležitostí připravili domácí ze standardních situací, rohových kopů, nebo se o ně postaral velmi dobře hrající Jerome Cole. Nicméně se domácím podařilo snížit v 52. minutě, když se ve skrumáži před svéradickou brankou nejlépe zorientoval Karel Křížek. Ač domácí i v deseti lidech své soupeře tlačili, tak hosté, zejména zásluhou obrovského nasazení Makovce, který svůj tým burcoval, nadějný výsledek drželi do posledních minut. Zhruba v 80. minutě měli domácí možnost srovnat z pokutového kopu, který faulem zařídil hostující kapitán Heimlich. Domácí však neproměnili - střelu vystihl brankář Soukup na jedničku a Kába následně odklidil míč na roh. To zřejmě domácí dorazilo.



Ohlasy k zápasu



FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Zápas jsme po pěkném začátku ubránili heroickým výkonem, za což musím všechny hráče pochválit. Pro nás jsou tyto 3 body zázračné a díky týmovému výkonu si jich o to víc ceníme.



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - K. Šleis [-] , J. Cole [-] , J. Holý [-] , P. Voráček [-] (74. M. Svoboda [-] ) , V. Mańas [-] , P. Čipera [-] , T. Votava [-] , K. Křížek [-] , M. Vejskal [-] , A. Čížek [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - V. Beránek [-] , R. Kába [-] , F. Nováček [-] (32. J. Netušil [-] ) , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , M. Hájek [-] (52. P. Chládek [-] ) , M. Heimlich [-] , V. Brůha [-] , M. Petrášek [-] , T. Nesveda [-]

ŽK: 86. P. Čipera - 32. R. Kába , 60. E. Bouše , 81. M. Heimlich , 86. V. Brůha . ČK: 23. A. Čížek .
Hráči zápasu: J. Cole - V. Beránek , M. Soukup .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Štěpán Zdeněk - BRŮHA Radek, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Milan Primas
Tip experta: výhra domácích

Tento duel bude vyrovnaný a rozhodnou maličkosti a domácí prostředí. Tip: 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

8. 9. 2020 14:50
Výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích