0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice vezou další tři body


Branky


18

 Radnice čekal třetí venkovní zápas v řadě, ale předpokládal se ten nejtěžší dosavadní souboj. Hrádečtí dosud také neztratili, navíc se shodným skóre, skalpem šikovné Žákavé a obdobně sehraným zápasem na Košutce, jaký předvedly Radnice, se dalo předpokládat vyrovnaný souboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radnice domácí do vážnější šance nepustily

 Prvních dvacet minut se do útoku dostali zejména hosté. Domácím se dařilo překročil polovinu hřiště pouze z dlouhého nákopu, případně standardní situace. Jenže z vytvořených šancí hrozili více hosté, ale žádná vytvořená šance nepřinesla užitek. Hra se postupem času začala kouskovat, počínaje fauly, konče diskusními dýchánky s rozhodčím. Nutno podotknout, že rozhodčí tento zápas nezvládal, od začátku několikrát svým rozhodnutím chyboval, případně neuložil tresty, které by odpovídaly vážnosti přestupků. Což bylo více v nelibosti domácích, jejichž následné hádky jim mohli spíš škodit, ať byla rozhodnutí sudího jakákoliv. Propiska přítomného delegáta také po některých rozhodnutích nestačila zapisovat. Až nepochopitelně byla tedy k vidění pouze jediná karta za poločas, když těch mohlo (mělo) být navíc minimálně po dalších dvou na obou stranách. Hra se ke konci poločasu, díky kouskování srovnala, ale branku nepřinesla. Domácí se k zakončení nedostali a hosté přestřelovali. 

Branky až po přestávce

 Hned v úvodu druhé půle se po individuální akci prosadil hostující Pavel Aubrecht, který si poradil se dvěma obránci a zakončil přesně k levé tyči. Další vytvořené šance hosté neproměnili, když je zastavilo jak břevno tak i tyč soupeřovy brány. S přibývajícím časem se do útočného ražení dostávali domácí, kteří upravili rozestavení a hosté byli nuceni se zatáhnout. Před koncem zápasu domácí zahrozili, zejména ze standardních situací kolem pokutového území hostů, ale kromě nastřeleného břevna se k vážnějšímu zakončení nedostali. V posledních minutách zápasu se do úniku dostal hostující Habr, který byl před domácí šestnáctkou sestřelen stíhajícím Skálou, který za nemožnost, možná i nechtěnost, hrát míč, mohl být poslán do sprch, ale vyvázl pouze se žlutou kartou. K přímému kopu se postavil Matěj Spěváček, který svou střelou přes zeď nedal brankáři domácích šanci a pojistil Radnicím tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st., trenér domácích: Soupeř byl od začátku lepším týmem na hřišti a gratuluji mu k bodům. U nás by si měli někteří kluci uvědomil, že bez tréninků fotbal nejde vůbec hrát. Někteří mají za měsíc jeden trénink, třeba jeden z našich obránců, který mohl být i vyloučený. Děkuji za podporu divákům a k jiným věcem je netřeba se vyjadřovat.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér hostů: Zasloužená výhra. Od prvního momentu jsme byli lepším mužstvem, dokázali jsme hrát organizovaně a vedle dvou vstřelených branek jsme nastřelil ještě tyč a břevno. Co mě zarazilo, byla brutální hra obou domácích stoperů. Kluci určitě umí hrát lepší fotbal, než k čemu se uchylovali.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - A. Štěpán [-] , J. Brabec [-] , J. Pojar [-] , Š. Gajdečka [-] , J. Sekyra [-] (54. F. Mareš [-] ) - L. Kutil [-] (80. R. Holeček [-] ) , J. Skuhra [-] (68. J. Kutil [-] ) , L. Šoural [-] (80. M. Drahoš [-] ) - R. Kočí [-] , J. Skála [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Fencl [-] , M. Krč [-] , M. Spěváček [-] , L. Brož [-] , M. Svoboda [-] (89. L. Paleček [-] ) - T. Kroc [-] , L. Aubrecht [-] , J. Esterka [-] (76. Š. Huttr [-] ) , F. Polášek [-] (63. M. Habr [-] ) - P. Aubrecht [-] (89. O. Seget [-] )

ŽK: 35. J. Pojar , 62. J. Brabec , 82. J. Kutil , 84. R. Kočí , 89. J. Skála - 47. J. Esterka , 80. L. Aubrecht .
Hráči zápasu: M. Spěváček .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Frgal Lukáš - KULHÁNEK Milan, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hrádek v prvních dvou kolech překvapil. Radnice si připsaly dvě jasná vítězství. V Hrádku jsem nikdy nehrál, ale měl jsem tu čest s jejich "fanoušky" na podzim u nás na Petříně. Myslím, že Radnice vyhrají na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

1. 9. 2020 12:04
Výhra hostů