Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 10:15

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice si přivstaly pro 3 body


Branky


72. J. Vlk - 33. I. Butnaru , 44. I. Butnaru , 56. K. Krejčí , 70. T. Jůda , 75. K. Krejčí , 85. J. Motl
16

Ranní výlet napříč Plzeňským krajem se Žichovicím vydařil. Z Kralovic si odvezly za výhru 1:6 všechny body a jsou tedy nadále, po svých dvou zápasech, stoprocentní. Pro Kralovice je to letošní první prohra. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodl Butnaru

První půlhodina zápasu byla zprvu oťukávací a z vytvořených šancí hrozili více hosté. Kralovice se musely bránit i za cenu faulů, které smrděly žlutou kartou. Aby rozhodčí hru už na začátku uklidnil, vysloužil si za jeden takový hrubý faul kartu domácí Koča. A jak tlak hostů rostl, bylo jen otázkou času, kdy se prosadí. První i druhou branku zápasu nakonec zaznamenal hostující kapitán Ion Butnaru a hosté po první půli vedli 0:2.

Také Krejčí se dvakrát prosadil, domácí jen odvrátili kanára

Do druhého poločasu už se hosté opřeli od prvních minut. Deset minut trvalo obléhání domácí obrany, než se prosadil Karel Krejčí a na žichovické lavičce byla vidět spokojenost. V 70. minutě navíc zvyšoval vedení Tomáš Jůda, aby o dvě minuty snížil domácí Jakub Vlk potom, co hostující obrana lehce zaspala v obraně. Žichovice však nedopustily žádné zmrtvýchvstání domácích a hned odpověděl na 1:5 podruhé v zápase Karel Krejčí, který zužitkoval perfektně připravenou gólovku své zálohy. Na konečných 1:6 ještě pět minut před koncem upravil stav Jiří Motl.

 

V zápase se několikrát osmělili i domácí, ale jejich šance byly zlikvidovány žichovickou obranou. Hrozivý výsledek tak hře ne úplně odpovídal, branek mohlo padnout více na obou stranách. 



Ohlasy k zápasu



TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér hostů: I přes změny, které jsme museli udělat, vládne naprostá spokojenost jak s hrou tak s výsledkem. Ranní zápasy nám zřejmě vyhovují, protože jsme domácí donutili k chybám, které nám pomohli v Kralovicich přesvědčivě zvítězit. Obrana eliminovala domácí ofenzivu a naše ofenziva se dnes vyznamenala hlavně v produktivitě i když gólů mohlo padnout víc na obou stranách. Domácím to pochytal Kozlik a když ne on, tak Žáček. Mužem utkání byl Butnaru. Dva góly dal na dva přihrál. Ale jak říkám, dnes vyhrál kolektiv.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Lavička [-] - M. Bulín [-] , L. Sládek [-] , O. Hurt [-] , D. Hyneš [-] (80. D. Běláč [-] ) , M. Kůsa [-] , J. Vlk [-] , M. Kulhánek [-] , P. Koča [-] (75. P. Vrána [-] ) , M. Chvosta [-]

TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - J. Motl [-] , O. Chalupa [-] (80. L. Červený [-] ) , T. Hnídek [-] , K. Krejčí [-] , J. Volf [-] (60. J. Krýsl [-] ) , T. Jůda [-] , I. Butnaru [-] , D. Žáček [-] , P. Čadek [-] (70. P. Rojík [-] ) , J. Havel [-]

ŽK: 8. P. Koča , 49. M. Chvosta , 81. D. Hyneš .
Hráči zápasu: I. Butnaru .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOMASTEK Daniel - RUDA Daniel, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Kralovice doma jsou silný soupeř. Žichovice znovu posílily a mají tým na vyšší soutěž. Vzhledem k tomu, že chceme skončit v tabulce před nimi, tak věřím v jejich ztrátu, ideálně 2 bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

1. 9. 2020 12:10
Výhra hostů