Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov se veze na vítězné vlně, ale Staňkovu k bodům moc nechybělo


Branky


36

Meclov držel šňůru 4 výher v řadě a na domácí bůdě si chtěli hráči smlsnout na týmu ze dna tabulky. Ale Staňkov nedal svému soupeři nic zadarmo a do poslední chvíle bojoval alespoň o penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov začal dobře, ale hosté se před přestávkou chytli šance

Už ve 3. minutě dozehrál Jevgenij Čižikov na středu hřiště akci, při které si přes pravou stranu vyměnil míč s Janem Suchým a následně z první vyzval do ulice mezi obránci Filipa Němce, který přesně zakončil na bližší tyči. Domácí se nadále dostávali k vápnu hostů kombinační hrou po zemi, za to hosté vsázeli spíše na využívání chyb a rychlých protiútoků, kterých ale zprvu moc nepřicházelo. Ve 21. minutě se po signálu při rohovém kopu dostal k hlavičce na přední tyči Jiří Hartl, brankář Roman Škampa ale dokázal vyrazit a chystal se pokrýt i následnou dorážku Němce, která však letěla z blízka nad břevno. Ale domácí se nyvýšení skóre dočkali. Ve 23. minutě skóroval k tyči meclovský ostrostřelec Jan Havlíček, když se po několika odrazech a neschopnosti hostujících obránců odkopnout míč z vápna, dostal k míči Vadym Levchenko, který jej předložil právě Havlíčkovi, jak na zlatém podnose.

Ve 29. minutě zahrával Meclov na pravé straně rohový kop. Po nepřesném centru a následně i nepřesné rozehrávce, se do rychlého úniku dostal hostující Pavel Váchal, který z levé strany všechny přesprintoval a dával křížem na nabíhajícího Václava Vovese. Ten naznačil, položil si brankáře a následně míč uklidil do prázdné brány. Tato branka hosty nakopla a ještě několikrát branku svého soupeře ohrozili. Ve 41. minutě se Staňkovu podařilo branku vstřelit, ale pro správně signalizovaný ofsajd asistentem rozhodčí nemohla branka vstřelená Váchalem platil.

Staňkov se hnal za body

Hosté byli po přestávce více aktivnější a už ve 47. minutě se k zakončení hnal Váchal, jehož však vychytal domácí Ondřej Chrž. Následný centr do vápna pak odvrátila domácí obrana na rohový kop. Po jednom z nevydařených domácích útoků se k míči dostal staňkovský Tomáš Pitipáč, který načal rychlý protiútok. Míč se přes Váchala dostal k Matěji Bozděchovi, který ve vápně našel přesnou přihrávkou Oleha Rusnaka, ten si míč zpracoval, pokryl a z otočky mířil kolem brankáře do sítě.

Kombinačně lepší Meclov se dostával více do koncovky, ale střelba z hranice velkého vápna nebyla přesná. Svou tutovku zahodil i b 67. minutě Filip Němec, který těsně netrefil míč ve skluzu v malém vápně, před prázdnou bránou. V 80. minutě však už domácí udeřili přesně. Přetažený centr z pravé strany, který by jinak skončil v zámazí, stihl Němec vyhlavičkovat pro Jakuba Chromého, který jej předložil Havličkovi a ten prudkou ránou po zemi propálil vše, co mu stálo v cestě.

V závěru se ještě Havlíček ve dvou případech pokus zkompletovat hattrick, ale toto se mu nepodařilo. A když se k žádné vážnější šanci nedostal ani Staňkov, skončilo utkání 3:2.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda FK Staňkov: Náš mladý tým "našich" kluků podal proti kvalitním jménům Meclova dobrý výkon. I přes absenci Jánského, Gusta, Mifka, Vrby a Šimůnka trápil domácího favorita až do konce utkání. Domácí měli více šancí a o ten gól vyhráli asi zaslouženě. Výborní byli všichni tři rozhodčí!



Sestavy


TJ ZD Meclov
O. Chrž [-] - F. Němec [-] , J. Havlíček [-] , M. Obdržálek [-] (68. J. Chromý [-] ) , V. Levchenko [-] , J. Suchý [-] (75. R. Kopperberg [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Hartl [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , J. Klíma [-]

FK Staňkov
R. Škampa [-] - M. Liška [-] (72. T. Pergl [-] ) , D. Drudík [-] , V. Záhoř [-] , M. Bozděch [-] , O. Rusnak [-] , V. Voves [-] , P. Váchal [-] , T. Pitipáč [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-]

ŽK: 57. J. Hartl - 55. T. Pitipáč .
Hráči zápasu: J. Havlíček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 13:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 11:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 00:54

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: David Křížek
Tip experta: výhra domácích

Meclov v poslední době kosí jednoho soupeře za druhým, je na koni, tady to bude jednoznačné.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích