0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek prožívá menší krizi


Branky


0

Na půdu Hrádku zavítali fotbalisté Měčína, kteří využili slabší formy domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drmola hned v první minutě otevřel skóre

Fotbalisté Hrádku se nachází v menší krizi, takže si v dnešním zápase chtěli napravit reputaci. Horší vstup do utkání si ale ani nemohli představit. Hned v 1. minutě totiž inkasovali, svou trefou poslal Měčín do vedení Luboš Drmola. To domácí fotbalisty zaskočilo, vůbec si nevěřili v rozehrávce, kazili jednoduché míče. Hosté se nikam nehrnuli, hráli trpělivě a čekali na soupeře, co vymyslí. Hrádečtí se ale nezmohli vůbec na nic, za celý poločas se jim nepodařilo ani jednou ohrozit brankáře Františka Jarolíma. Měčínu se další branku přidat nepodařilo, a tak se šlo do kabin za nejtěsnějšího vedení hostí 0:1.

Nezáživná druhá půle

Druhý poločas byl od úvodních minut poměrně nudný. Domácím fotbalistům se nedařilo vůbec nic, nedokázali se prosadit přes pozornou obranu soupeře. Měčínští byli lepší, nikam se moc nehrnuli, ale když už podnikli útočný výpad, tak byli nebezpeční. Moc šancí diváci vidět nemohli, hrálo se především ve středu hřiště, byl to spíše boj. V závěrečné patnáctiminutovce hosté ještě zabrali a pokusili se přidat pojišťující branku. Měli dvě velmi dobré příležitostí k navýšení skóre, ale proti stál brankář Václav Ryba, který skvělými zákroky držel akcie domácích. Těm se ale vyrovnat nepodařilo, Měčín si tady odvezl velmi cenný skalp po výhře 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Milan Brabec st.: Inkasovali jsme opět hned v úvodu utkání, obrovská nepozornost našich hráčů. Utkání to bylo vyrovnané, šancí bylo málo. Hosté mohli ještě v druhé půli zvýšit skóre, ale podržel nás brankář. Soupeř si výhru jasně zasloužil.




Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - L. Kutil [-] , V. Skála [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] (46. A. Štěpán [-] ) , J. Oliva [-] , M. Brabec [-] - M. Kolář [-] (73. T. Adamec [-] ) , T. Harant [-] - R. Holeček [-] , P. Franěk [-]

TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - M. Malán [-] , L. Drmola [-] , J. Klíma [-] (88. J. Benda [-] ) , D. Němec [-] (84. J. Vlček [-] ) , J. Krotký [-] , L. Čejka [-] , D. Gajdušek [-] , R. Kojan [-] , O. Jareš [-] , J. Duchek [-] (70. R. Šindelář [-] )

ŽK: 62. M. Kolář , 73. J. Oliva - 64. J. Duchek , 80. J. Vlček . ČK: 75. J. Oliva .
Hráči zápasu: V. Skála - L. Drmola .
Místo: Hrádek. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Mazán Jan - HONZÍK Miroslav (N), ČEJKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.