Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov podruhé za sebou nasázel čtyři branky


Branky


28

Utkání ve Zruči se 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas rozhodl

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo s jakou taktikou vstoupil do utkání. Zatímco domácí se snažili držet balon, ale nedokázali se dostávat do zakončení, hosté použili vyčkávací taktiku, nechali soupeře hrát a dávali góly z brejkových situací. První branku vystřelil Havlíček, který využil špatný odkop domácího brankáře a nádherně jej přeloboval. Podruhé se Meclov v zápase prosadil po rychlém protiútoku, kdy Kafka poslal Havlíčka na zteč a ten si poradil střelou na zadní tyč. Další gólovou šanci zazdil Čižikov, když mu Němec přihrál pod sebe, ale jmenovaný středopolař nedokázal propasírovat míč do brány. Následně, po pěkné akci na jeden dotek, Suchý centroval na Němce, ale tomu scházelo pár centimetrů v zakončení. Šest minut před přestávkou padl zřejmě nejdůležitější gól zápasu, který domácí psychicky dorazil. Havlíček se vydal do přečíslení s Čižikovem, druhý jmenovaný se pokusil přehodit brankáře, ten však jeho záměr vyrazil. Ale vyražený míč dolétl přesně k Suchému, který se zakončením do odkryté branky neměl problém.

Marné pokusy Zruče o snížení rozdílu

Druhý poločas už nebyl tak moc atraktivní, jak ten první. Domácí se snažili snížit skóre, ale chyběla jim finální přihrávka nebo přesně zakončení a když už se trefovali do brány, tak hostující tým podržel spolehlivý gólman. Hosté pokračovali ve svém stylu ze zabezpečené obrany a hrozili brejky. Ač koncovka v koncovce už nebyli tak přesní, jako v prvním poločase, nakonec se ještě jednou radovali. Suchý se opět dostal k odraženému míči a se štěstím prostřelil domácího golmana. Meclov si pak v klidu pohlídal náskok z prvního poločasu a odvezl si na západ tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jaroslav Urbánek, trenér domácích: Soupeř, i když odehrál kvalitní zápas, tak se na branky nadřít nemusel, neboť jsme mu je připravili. Jediný malý plus je, že jsme to ve druhém poločase nezabalili a hráli celkem vyrovnanou partii, ale to už bylo o bodech rozhodnuto.

TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov, hráč hostů: Do zápasu jsme šli povzbuzení z minulého utkání, chtěli jsme navázat na týmový výkon a potvrdit to i na krásném hřišti ve Zruči. Pomohl nám první gól, když Havlíček mazácky loboval gólmana. Věděli jsme, že domácí budou chtít rychle vstřelit úvodní branku a nám se tak naskýtalo několik možností k rychlým protiútokům. Povedlo se nám ještě vstřelit dva góly do poločasu a už bylo téměř po zápase. Druhou půli jsme si výsledek pohlídali a přidali ještě jednu branku. Konečně se nám začalo dařit už i výsledkově. Příští zápas nás čeká těžký soupeř a věřím, že to bude pohledný zápas pro diváky.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - V. Pavel [-] - V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] (83. M. Lang [-] ) - M. Pechman [-] , D. Král [-] , F. Korelus [-] , D. Mošna [-] (79. P. Korous [-] ) , R. Kubeš [-] (46. J. Kučera [-] ) , O. Mašek [-] , D. Sperl [-] (62. F. Róth [-] )

TJ ZD Meclov
O. Chrž [-] - F. Němec [-] (83. M. Suchý [-] ) , J. Havlíček [-] , Z. Mareš [-] (72. V. Levchenko [-] ) , M. Obdržálek [-] , J. Suchý [-] , J. Čižikov [-] , V. Kafka [-] , J. Hartl [-] , J. Tolar [-] (13. J. Pačesný [-] ) , J. Klíma [-]

ŽK: 23. D. Mošna .
Hráči zápasu: J. Havlíček , O. Chrž .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Říha Zdeněk - FILLINGER Miloš, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích