0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice získaly důležité tři body


Branky


28

"Na zápas jsme se poctivě připravovali, protože před sezonou jsem tipoval Břízu na favorita KPM, což se i od začátku potvrdilo..." sdělil mimo jiné trenér domažlické Benfiky, Pavel Javorský, jehož tým nakonec vyhrál nejtěsnějším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas žádnou branku nepřinesl, pouze zahozené příležitosti. Blíže k brankám měli hosté, ale domácí se také předvedli kvalitní, konkurenceschopnu hrou. Jenže i oni byli na hostující obranu krátcí.

Jedinou branku vstřelil Černý

Jediná branka zápasu padla v 57. minutě, když Dominik Lešek proběhl obranou Břízy, nahrál Tondovi Vlčkovi, který parádně centrem levačkou našel před bránou Ondřeje Černého, a ten hlavou rozhodl zápas. V průběhu druhého dějství ještě nebyly Domažlicím uznány dvě branky, což hosté nesli těžce, ale utkání i přes závěrečný tlak Břízy, zvládli.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér hostů: Na zápas jsme se poctivě připravovali, protože před sezonou jsem tipoval Břízu na favorita KPM, což se i od začátku potvrdilo. Je vidět, že trenér Zach dělá svoji práci dobře a soupeř je dobře připraven. Na druhou stranu jsme plnili co jsme chtěli, rozehrávka se nám dařila a kombinací jsme soupeře přehrávali. Škoda dvou šancí v prvním poločase které jsme neproměnili. V druhé půlce jsme dali gól po krásném náběhu Černého. Zároveň nám bohužel nebyly, podle mého názoru, uznány dva regulérní góly. Mohlo být rozhodnuto dříve a zápas se mohl dohrát klidněji. Tím se nijak nechci vymlouvat na rozhodčího, protože řídil utkání dobře a měl stejný metr na oba týmy. V posledních minutách soupeř nic nevzdal a hnal se za vyrovnáním, ale odbránili jsme vše poctivě a vezeme si z Břízy důležité tři body. V závěru chci poděkovat každému členovi našeho týmu, protože jsme předvedli super kolektivní výkon.



Sestavy


SK Horní Bříza
M. Zach [-] - J. Paukner [-] , J. Mašek [-] , J. Kraček [-] , P. Chocholatý [-] (59. L. Gavrylovskyy [-] ) , Z. Netáhlo [-] , M. Polák [-] (59. V. Zavadil [-] ) , S. Rous [-] , T. Koudele [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-]

TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - T. Korelus [-] , I. Vojtko [-] , M. Hojda [-] - M. Lucák [-] , T. Souček [-] (46. D. Lešek [-] ) , M. Hoang [-] (77. ) , V. Černý [-] , A. Vlček [-] (77. A. Suchý [-] ) , R. Čadek [-] - Z. Peroutka [-] (59. P. Javorský [-] )

ŽK: 90. M. Lucák , 90. I. Vojtko .
Hráči zápasu: V. Černý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LEGO Jan - PENA Miroslav, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů