1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 13:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný souboj rozhodl v závěru domácí Peterka


Branky


33

Před dvěma stovkami diváků se v neděli střetla mužstva Černic a Horní Břízy. Horní Bříza byla před sezónou favoritem na boj o přední příčky, ale Černice se v minulé sezóně předvedly ve velmi dobré formě a letos se jim zatím také daří. Pohledný fotbalový zápas rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný promarněných šancí

Přítomní diváci se museli fotbalem výborně bavit od prvních minut. Oba týmy si vytvářely velmi pěkné šance na skórování, ale útočníci nechávali vyniknout obranu a brankáře. Ani rozhodčí Bureš nemusel v prvním poločase do utkání nijak významně zasahovat a do statistik se tedy ani jedno z mužstev nezapsalo jinak, než střelbou na bránu, v čemž o nepatrně vedli domácí.

Oslabená Bříza v závěru inkasovala

Ve druhé polovině zápasu se už za hrubší fauly začalo žlutit. Chvíli po přestávce si tak vykoledovali karty domácí Pechek a hostující Mašek. Ale na obrazu hry to dlouho nic nezměnilo. Až do 70. minuty, kdy za svůj počin musel odejít hostující Rous rovnou do kabiny. Při úniku dvojice Eger - Peterka, zezadu, bez možnosti hrát míč, byl faulován první jmenovaný, který následně musel pro zranění ze zápasu odstoupit. Kupodivu si ale Bříza v oslabení vytvořila dvě nadějné gólovky, ale chybělo tomu více fotbalového štěstí. A když nebylo štěstí na jedné straně, bylo na druhé. Pět minut před koncem se před bránu z posledních sil dostal Peterka, který se nezozhlížel a z úhlu rozhodl zápas pro svůj tým. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, kapitán domácích: Na jednu stranu zasloužené body, na druhou stranu jsme mohli vyjít naprázdno. Herně vyrovnané utkání, ve kterém jsme si vypracovali více příležitostí, ale trápili jsme se v zakončení. Bříza si pak paradoxně v oslabení vypracovala dvě velké šance, které jsme přežili se štěstím. Naštěstí si Pete (Peterka) schoval nějaké síly na svůj poslední útok a vzal konečně odpovědnost na sebe.

SK Horní Bříza
Aleš Zach, trenér hostů: Hodnotí se mi to těžko, protože dostat gól v úplném závěru je podpásovka. Remízový zápas s velkým nasazením, který rozhodlo naše vyloučení po fatální chybě našeho obránce. Domácí v přesilovce nakonec vstřelili branku a vyhráli, k čemuž jim blahopřeji. U nás oceňuji, že jsme i v deseti chtěli vyhrát, bohužel se to nepovedlo. Přesto někteří hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Za všechny bych vyzdvihl kapitána Jana Pauknera.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
V. Bouzek [-] - M. Vít [-] , P. Mlnařík [-] , K. Fürbacher [-] (89. M. Müller [-] ) , F. Švejda [-] (89. P. Toman [-] ) - P. Eger [-] (72. E. Eger [-] ) , M. Hohlberger [-] , M. Skala [-] (53. J. Müller [-] ) , P. Pechek [-] - J. Peterka [-] , T. Hrach [-]

SK Horní Bříza
M. Zach [-] - J. Paukner [-] , J. Mašek [-] , J. Kraček [-] , T. Do [-] (87. M. Polák [-] ) , A. Kellich [-] (74. P. Chocholatý [-] ) , Z. Netáhlo [-] , S. Rous [-] , T. Koudele [-] , A. Lavička [-] , P. Voves [-]

ŽK: 52. P. Pechek - 50. J. Mašek , 90. J. Paukner . ČK: 70. S. Rous .
Hráči zápasu: J. Peterka - J. Paukner .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Bureš Jiří - HÁJEK Zdeněk, STROLENÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: remíza

To by mohl být dobrý zápas. Černice doma. Bříza má vysoké ambice. Věřím, že ji Černice budou vyrovnaným soupeřem, ne-li lepším. Na pecky to urvou Černice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza