Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 16:30

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra rozstřílela Baník rozdílem třídy


Branky


34

TJ Jiskra Domažlice B je největším favoritem na celkové vítězství v Krajském přeboru a svou dominanci na domácím hřišti ukázala hostům z Baníku Stříbro. Ti si na konci zápasu přibalili 7 kousků na cestu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prosadila se nová posila Jiskry

Poprvé se za Domažlice na hřišti objevila nová posila mužstva, David Olaoye, anglický fotbalista s nigerijskými kořeny, který na začátku sezóny přestoupil do Domažlic z norského Ardal FK, hrající tamní 3. nejvyšší soutěž, jelikož kvůli koronavirové krizi byly tamní nižší soutěže omezeny. Dříve působil také v jiném norském týmu - Nybergsunf IL-Trysil (3. nejvyšší soutěž), argentinském Club EL Porvenir (4. nejvyšší soutěž), řeckém AO Tympakiou (Krétská Divize A1 - úroveň zhruba 4. nejvyšší soutěže).

 

Převaha domácích na domažlickém hřišti byla znát od prvních minut a branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Domácí za využití kolmého míče z obranu vyslali na zteč Kropáčka, který v 10. minutě rozvlnil síť za Dolejšem. Následně po každých zhruba deseti minutách přidávala Jiskra další branky. Nová posila na sebe nenechala dlouho čekat a ukázala, že je v domažlickém týmu od střílení branek. V 19. minutě si Olaoye naběhl za obranu a bezpečně zakončil na 2:0. Následně se dvakrát prosadil opět Kromáček, kerý ve 39. minutě zpečetil hattrick a na hostech byla vidět frustrace. Pomyslný hřebíček před poločasovou pauzou zarazil podruhé v zápase Olaoye a ze hřiště se odcházelo za stavu 5:0 pro domácí.

Trefila se i střídající posila Jiskry, mladík Suchý

Hra se ve druhém poločase nijak nezměnila. Domácí měli vysoko navrch a hosté se snažili neobdržet ještě více branek. Zejména poté, co chvilku po přestávce vsítil Lucák a domácí sáhli po střídání nejlepších hráčů dosavadního průběhu zápasu - Kropáčka Olaoyem. Na hřiště se dostal i tři mladíci, mezi nimiž byla další posila domažlické kabiny, Adam Suchý. Ten přestoupil před pár dny z Přeštic a v jeho druhém zápase se po střídání prosadil. V 74. minutě vstřelil poslední branku zápasu. Závěr utkání se už jen dohrával, ale domácí přesto hosty do zakončení nepouštěli.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Javorský, trenér domácích: O soupeři jsme věděli, že má problém v obraně s kolmými míči za obranu, čehož jsme u většiny branek využili. K Davidovi musím říct, že ukázal svou velkou kvalitu na balónu a doufám, že brzy dostane šanci v Áčku. Samozřejmě nesmím zapomenout na Rendu Kropáčka, který nám vlastně rozhodl zápas.

TJ Baník Stříbro
Jakub Křehlík, trenér hostů: Soupeř byl jasně lepší a od začátku nás přehrával. Škoda jen, že jsme dělali spoustu zbytečných chyb, po kterých pak Domažlice skórovaly. To je dostalo do hry a náš tým to dostalo psychicky na dno. Pak už bylo jen otázkou času, kdy přidá skvěle hrající tým domácích další branky. My hlavně musíme bodovat další zápas doma s Bolevcem, protože v současné situaci na soupeře z horní části tabulky nemáme.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - I. Vojtko [-] , M. Hojda [-] , T. Korelus [-] (74. P. Vogeltanz [-] ) - R. Čadek [-] (63. M. Růžek [-] ) , D. Olaoye [-] (74. J. Kubr [-] ) , V. Černý [-] , M. Lucák [-] , A. Vlček [-] - R. Kropáček [-] (54. M. Hoang [-] ) , Z. Peroutka [-] (63. A. Suchý [-] ) -

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - M. Zámeček [-] , T. Vejvoda [-] (51. O. Kertis [-] ) , A. Kohut [-] , L. Čížek [-] , J. Pospíchal [-] , T. Bůžek [-] , R. Skopový [-] (46. M. Vyšín [-] ) , G. Lanfranchi [-] (46. M. Stehlík [-] ) , J. Korynta [-] , R. Hřebík [-]

ŽK: 76. A. Vlček - 27. T. Vejvoda , 41. L. Čížek , 50. M. Vyšín , 56. A. Kohut , 62. J. Korynta .
Hráči zápasu: D. Olaoye , R. Kropáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jakš Jan - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, PETRŽELKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Radek Hřebík
Tip experta: výhra hostů

Nemůžu jinak, vše ale záleží v jaké se sejdeme sestavě. Navíc si po třech domácích zápasech na poli zahrajeme na kvalitním hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích